Merhaba size bir sorum olucak. Benim her ay adetimden bir hafta önce göğüslerim şişmeye başlar ve çok sızlar. En az 3 gün önceden karnimda şişkinlik olur ve sancılar yavasdan başlar. Bu ay çok farklı. hiç bir şekilde göğüslerimde agrı veya sızı yok ve karnımda hicbir şekilde agrımıyor. Neyse bende adetime 3-4 gün kala bir hamilelik testi yapiyim dedim. Bu testde hafif bir çizgi daha cıktı. Yani normalde hafif bir ikinci cizgi oldugunda positiv oluyormuş test. Neyse dedim bir gün bekliyim belki çizgi ertesi gün biraz daha belirginlesir. Bu sabah yaptim bir test daha. Bu sefer de negativ cikti. Yani ikinci cizgi görünmüyor. Bir yandan diyorum belki adet günüm daha gecmedigi icin yalnis çıkmiştır sonuç. Ama bir testte hafif çizgi olupta öbüründe olmamasi kafami karıştırıyor. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Hiç böyle bir şey yaşayan oldumu? şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamilelik testinin biri positiv, ikincisi negativ
- Konu Sahibi kktlbr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2022 hamileliktesti