Sürtünme ile ilişki yasamıstım cıplak bir sekilde 10 snianiye yakınlastık sonrasında prezervatif taktı erkek arkadasımla eylul ayında yasadık. 3 aydır adet göruyorum bazen az da olsa. Ekim ayında adet sonu lekelenme oldu. Dun test yaptım 5 dk ıcın de belli olur 10 dk dan sonrasına itibar etmeyin yazıyordu ve tek cizgiydi siliklesme olmadı gibi öglen 1 de kalkmıstım saat 3 de yaptım testi kalktınız da yapın yazıyordu. 1 dk sonra cope attım kimse görmesin diye ama sonrasında 2 cızgı cıkan ve hamile kalan varmıs sizce olabilir mi
Afedersiniz ama testlerle napiyorsunuz hala ? Eylul diyorsunuz ve biz aralik ayindayiz ?
Sizin oralarda aylardan hala eylul mu yoksa ?
Ya da hamile olmadiginiza inanmaniz için size daha ne soylemeliyiz ? Kac regl daha olmalisiniz ? Daha kac negatif test lazim ???
Hamile degilsiniz. Şu psikolojiden kurtulamazsaniz daha cok zorluk çekersiniz. Benden size tavsiye.
Afedersiniz ama testlerle napiyorsunuz hala ? Eylul diyorsunuz ve biz aralik ayindayiz ?
Sizin oralarda aylardan hala eylul mu yoksa ?
Ya da hamile olmadiginiza inanmaniz için size daha ne soylemeliyiz ? Kac regl daha olmalisiniz ? Daha kac negatif test lazim ???
Hamile degilsiniz. Şu psikolojiden kurtulamazsaniz daha cok zorluk çekersiniz. Benden size tavsiye.
Benim reglım 4 gün gecikti gebelik testini ilk yaptığımda boştu birinci çizgi de yoktu fazla 5 dakika bekledikten sonra çöpe attım sabah uyandığımda iki çizgi de vardı sizce hamile miyim