Hamilelik testine 10 dk baktıktan sonra attım sizce 2 cızgı sonrasında cıkar mı?

Alin565

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
72
8
1
27
Sürtünme ile ilişki yasamıstım cıplak bir sekilde 10 snianiye yakınlastık sonrasında prezervatif taktı erkek arkadasımla eylul ayında yasadık. 3 aydır adet göruyorum bazen az da olsa. Ekim ayında adet sonu lekelenme oldu. Dun test yaptım 5 dk ıcın de belli olur 10 dk dan sonrasına itibar etmeyin yazıyordu ve tek cizgiydi siliklesme olmadı gibi öglen 1 de kalkmıstım saat 3 de yaptım testi kalktınız da yapın yazıyordu. 1 dk sonra cope attım kimse görmesin diye ama sonrasında 2 cızgı cıkan ve hamile kalan varmıs sizce olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20191204_152218.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 496
Afedersiniz ama testlerle napiyorsunuz hala ? Eylul diyorsunuz ve biz aralik ayindayiz ?
Sizin oralarda aylardan hala eylul mu yoksa ?
Ya da hamile olmadiginiza inanmaniz için size daha ne soylemeliyiz ? Kac regl daha olmalisiniz ? Daha kac negatif test lazim ???

Hamile degilsiniz. Şu psikolojiden kurtulamazsaniz daha cok zorluk çekersiniz. Benden size tavsiye.

Bu psikolojiden cıkmıstım sadece nette karsıma cıktı 2 saat sonra baktım 2 cızgı olmustu da falan fılan doldurdum kendımi haklısınız abarttım

Bu psikolojiden cıkmıstım sadece nette karsıma cıktı 2 saat sonra baktım 2 cızgı olmustu da falan fılan doldurdum kendımi haklısınız abarttım

Ya o dediginiz şey daha yeni hamilelikte olur 2 haftalik 3 haftalik. Siz suan hamileyseniz daha damlatirken kipkirmizi iki cizgi oluşur..

Ya o dediginiz şey daha yeni hamilelikte olur 2 haftalik 3 haftalik. Siz suan hamileyseniz daha damlatirken kipkirmizi iki cizgi oluşur..
Hadi ya mantıklı dogru soyluyosunuz demekli ben erken zamanların da deneyenlere bakmısım söz bundan sonra takmıycam sagolun

Benim reglım 4 gün gecikti gebelik testini ilk yaptığımda boştu birinci çizgi de yoktu fazla 5 dakika bekledikten sonra çöpe attım sabah uyandığımda iki çizgi de vardı sizce hamile miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…