Bende de böyle çıkmıştı ama gebelik yok maalesef ve günüm 15 gündür geçiyor
Hamile misinizEvet 10.gün gecikmesi ile verdim 1.20 çıktı
10 . dk dan sonra cıkan cızgı buharlasma/kuruma czgısı. 3 saat sonra cıktıgı ıcın dıkkate alma suphelenıyorsan yarın tekrar yap test:) bu pozitif değil bu kadar koyu cızgı zaten ılk bakısta da gorunur. beklemene gerek kalmadanMerhaba kızlar. Benim reglime 4 gün var kasıklarımda batma oluyor. Test yaptık sabah ve baktım negatif çok durmadım üzerine 2 - 3 saat geçti baktım ikinçi çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi yardımcı olur musunuz lütfen çok istiyoruz ? Fotoğrafını koydum buraya
Kuruma çizgisi gibi duruyor canım ilk 5 dk içinde çıkan sonuçlar doğru oluyorMerhaba kızlar. Benim reglime 4 gün var kasıklarımda batma oluyor. Test yaptık sabah ve baktım negatif çok durmadım üzerine 2 - 3 saat geçti baktım ikinçi çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi yardımcı olur musunuz lütfen çok istiyoruz ? Fotoğrafını koydum buraya
Benimde 10 gün kala aşırı mide bulantısı sancı gaz vardı sonra gaz gitti aşırı mide bulantısı kaldı sancı şimdi hepsi gitti sadece çok nadir bacağıma ağrı giriyor bide hafif rahats Etmeyecek kadar sanch şuan 7 gün var adete test yapmadım başka silik çizgi çıktı en sonHamile misiniz
4 gün var reglime kanda kesin çıkar mı peki beklemem gerekir mi10 . dk dan sonra cıkan cızgı buharlasma/kuruma czgısı. 3 saat sonra cıktıgı ıcın dıkkate alma suphelenıyorsan yarın tekrar yap test:) bu pozitif değil bu kadar koyu cızgı zaten ılk bakısta da gorunur. beklemene gerek kalmadan
Kuruma çizgisine benziyorMerhaba kızlar. Benim reglime 4 gün var kasıklarımda batma oluyor. Test yaptık sabah ve baktım negatif çok durmadım üzerine 2 - 3 saat geçti baktım ikinçi çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi yardımcı olur musunuz lütfen çok istiyoruz ? Fotoğrafını koydum buraya
Kuruma çizgisine benziyor
genelde gri renkli oluyor, pozitif olsaydı kırmızıya dönük olurdu rengiKuruma ile pozitif çizgi nasıl ayırt edilir peki ben anlayamadım
Hayırlısı olsun inşallah sende yakında güzel haberler alırsın bende çok dua ediyorum Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Kan sonucum çıkmış yine 1.20 değişen bir şey yok maalesef
Hamilesiniz tebriklerTotal hcg 39.7 çıktı ne demek oluyor bu adetime 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?