• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testinde silik çizgi

ladyyy1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
27
7
1
23
Merhaba kızlar. Benim reglime 4 gün var kasıklarımda batma oluyor. Test yaptık sabah ve baktım negatif çok durmadım üzerine 2 - 3 saat geçti baktım ikinçi çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi yardımcı olur musunuz lütfen çok istiyoruz ? Fotoğrafını koydum buraya

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba kızlar. Benim reglime 4 gün var kasıklarımda batma oluyor. Test yaptık sabah ve baktım negatif çok durmadım üzerine 2 - 3 saat geçti baktım ikinçi çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi yardımcı olur musunuz lütfen çok istiyoruz ? Fotoğrafını koydum buraya
10 . dk dan sonra cıkan cızgı buharlasma/kuruma czgısı. 3 saat sonra cıktıgı ıcın dıkkate alma suphelenıyorsan yarın tekrar yap test:) bu pozitif değil bu kadar koyu cızgı zaten ılk bakısta da gorunur. beklemene gerek kalmadan

Kuruma çizgisi gibi duruyor canım ilk 5 dk içinde çıkan sonuçlar doğru oluyor

Benimde 10 gün kala aşırı mide bulantısı sancı gaz vardı sonra gaz gitti aşırı mide bulantısı kaldı sancı şimdi hepsi gitti sadece çok nadir bacağıma ağrı giriyor bide hafif rahats Etmeyecek kadar sanch şuan 7 gün var adete test yapmadım başka silik çizgi çıktı en son

10 . dk dan sonra cıkan cızgı buharlasma/kuruma czgısı. 3 saat sonra cıktıgı ıcın dıkkate alma suphelenıyorsan yarın tekrar yap test:) bu pozitif değil bu kadar koyu cızgı zaten ılk bakısta da gorunur. beklemene gerek kalmadan
4 gün var reglime kanda kesin çıkar mı peki beklemem gerekir mi

Kuruma çizgisine benziyor

Back