H hayriyekaraman Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2024 4 3 19 Dün 17:16 Konu Sahibi hayriyekaraman #1 Bu şekilde silik bir çizgi çıktı testi yaptıktan yaklaşık 10 dk sonra pek fazla anlamadım yardımcı olabilir misiniz adetim 2 gün gecikti
Bu şekilde silik bir çizgi çıktı testi yaptıktan yaklaşık 10 dk sonra pek fazla anlamadım yardımcı olabilir misiniz adetim 2 gün gecikti
H hepcool Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2021 72 76 37 Dün 17:24 Konu Sahibi hayriyekaraman #2 hayriyekaraman .!.: Eki Görüntüle 3521283 Bu şekilde silik bir çizgi çıktı testi yaptıktan yaklaşık 10 dk sonra pek fazla anlamadım yardımcı olabilir misiniz adetim 2 gün gecikti Genişletmek için tıkla... İki gün gecikme için daha koyu çıkması gerekiyordu bence özellikle erken gebelik testi için .Bence kaset test yapın daha güvenilir .
hayriyekaraman .!.: Eki Görüntüle 3521283 Bu şekilde silik bir çizgi çıktı testi yaptıktan yaklaşık 10 dk sonra pek fazla anlamadım yardımcı olabilir misiniz adetim 2 gün gecikti Genişletmek için tıkla... İki gün gecikme için daha koyu çıkması gerekiyordu bence özellikle erken gebelik testi için .Bence kaset test yapın daha güvenilir .
Murphyy Nurse mommy 👼🏻♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 2.796 3.351 Dün 17:26 Konu Sahibi hayriyekaraman #3 hayriyekaraman .!.: Eki Görüntüle 3521283 Bu şekilde silik bir çizgi çıktı testi yaptıktan yaklaşık 10 dk sonra pek fazla anlamadım yardımcı olabilir misiniz adetim 2 gün gecikti Genişletmek için tıkla... Test pozitif çıkmış ama erken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor kan testi vererek sonucu kesinleştirebilirsiniz.
hayriyekaraman .!.: Eki Görüntüle 3521283 Bu şekilde silik bir çizgi çıktı testi yaptıktan yaklaşık 10 dk sonra pek fazla anlamadım yardımcı olabilir misiniz adetim 2 gün gecikti Genişletmek için tıkla... Test pozitif çıkmış ama erken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor kan testi vererek sonucu kesinleştirebilirsiniz.
H hayriyekaraman Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2024 4 3 19 Dün 17:34 Konu Sahibi hayriyekaraman #4 hepcool .!.: İki gün gecikme için daha koyu çıkması gerekiyordu bence özellikle erken gebelik testi için .Bence kaset test yapın daha güvenilir . Genişletmek için tıkla... Bu testi de yaklaşık bir hafta önce yapmıştım yaptıktan 5 dk sonra böyle oldu
hepcool .!.: İki gün gecikme için daha koyu çıkması gerekiyordu bence özellikle erken gebelik testi için .Bence kaset test yapın daha güvenilir . Genişletmek için tıkla... Bu testi de yaklaşık bir hafta önce yapmıştım yaptıktan 5 dk sonra böyle oldu
H hayriyekaraman Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2024 4 3 19 Dün 17:34 Konu Sahibi hayriyekaraman #5 Murphyy .!.: Test pozitif çıkmış ama erken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor kan testi vererek sonucu kesinleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm
Murphyy .!.: Test pozitif çıkmış ama erken gebelik testleri yanlış sonuç verebiliyor kan testi vererek sonucu kesinleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm
H hepcool Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2021 72 76 37 Dün 17:37 Konu Sahibi hayriyekaraman #6 hayriyekaraman .!.: Eki Görüntüle 3521300 Bu testi de yaklaşık bir hafta önce yapmıştım yaptıktan 5 dk sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla... Burada var gibi görünüyor ,regl gecikmesi yoktu sanırım burada .Bence birkaç gün dayanabilirseniz testi tekrar yapın .
hayriyekaraman .!.: Eki Görüntüle 3521300 Bu testi de yaklaşık bir hafta önce yapmıştım yaptıktan 5 dk sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla... Burada var gibi görünüyor ,regl gecikmesi yoktu sanırım burada .Bence birkaç gün dayanabilirseniz testi tekrar yapın .
H hayriyekaraman Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2024 4 3 19 Dün 17:44 Konu Sahibi hayriyekaraman #7 hepcool .!.: Burada var gibi görünüyor ,regl gecikmesi yoktu sanırım burada .Bence birkaç gün dayanabilirseniz testi tekrar yapın . Genişletmek için tıkla... Evet gecikme yoktu, teşekkür ederimm
hepcool .!.: Burada var gibi görünüyor ,regl gecikmesi yoktu sanırım burada .Bence birkaç gün dayanabilirseniz testi tekrar yapın . Genişletmek için tıkla... Evet gecikme yoktu, teşekkür ederimm