3. Yü de yapsanız gene bu şekilde çıkar . Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim utandırmasın :))Bu iki testi aynı anda yaptım. Dün yaptığımda da silikti 2. Çizgi. Bugün de silik gözüküyor biri sizce hamile miyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik testimi yorumlar mısınız
- Konu Sahibi cequZ
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeliktesti #hamile #hamileliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin Allah razı olsun sağolun3. Yü de yapsanız gene bu şekilde çıkar . Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim utandırmasın :))
Sabah test verdim ama hala çıkmadı sonucu sayfayı yenileyip duruyorum sürekliBize de haber verin
Devlette mi verdinizzSabah test verdim ama hala çıkmadı sonucu sayfayı yenileyip duruyorum sürekli
Sağlık ocağında verdimDevlette mi verdinizz
bu sabah verdiyseniz sabah çıkar bir kere bende vermiştim bir gün sonra çıkmıştıSağlık ocağında verdimbu sabah verdiyseniz sabah çıkar bir kere bende vermiştim bir gün sonra çıkmıştı
hamilesiniz tebrik ederim bakın hamile olamayanlarım yani benim testim şöyle cıkıyor ne diyeyim…İkinci çizgi pek belirgin gelmiyor emin olamıyorum pazartesiyi de bekleyemedim bir daha trst yapmak istedim
Eklentiler
Aslında doktorum öğleden sonra 3 gibi çıkacağını söylemişti iyice sabırsızlandım öyle diyince. Sabaha çıkıcaksa hiç bakmıyim artıkbu sabah verdiyseniz sabah çıkar bir kere bende vermiştim bir gün sonra çıkmıştı
Hamile değildim ve testim böyleydihamilesiniz tebrik ederim bakın hamile olamayanlarım yani benim testim şöyle cıkıyor ne diyeyim…
Eklentiler
Allah size de kolaylıkla ve tez zamanda nasip etsin inşallahhamilesiniz tebrik ederim bakın hamile olamayanlarım yani benim testim şöyle cıkıyor ne diyeyim…
İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim ilk çizgi kadar koyu olması gerektiğini düşünüyordumHamile değildim ve testim böyleydi
Sen hamilesin baya görülmek istenen çizgiler var testlerinizdeİlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim ilk çizgi kadar koyu olması gerektiğini düşünüyordum
amin inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah sizinledir sevgilerAllah size de kolaylıkla ve tez zamanda nasip etsin inşallah
Tereddüt etmen için silik görmen gerekirdi benim attığım gibiİlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim ilk çizgi kadar koyu olması gerektiğini düşünüyordum
Amin sağolunamin inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah sizinledir sevgiler
Sonucunuz sisteme düşmüş müAmin sağolun
Sabah verdim test sonucunu bekliyorum
Sabah verdim test sonucunu bekliyorum
Bu ovülasyon testi gebelik testlerinin beyaz kısımları bu kadar bombeli olmuyorBu iki testi aynı anda yaptım. Dün yaptığımda da silikti 2. Çizgi. Bugün de silik gözüküyor biri sizce hamile miyim
Düşmemişti bugün özel hastanede test verdim sanırım 6 haftalık hamileyimSonucunuz sisteme düşmüş mü