Hamilelik testimi yorumlar misiniz

Testiniz dağılmış, 1-2 damla idrar damlatıp yenisini yapın

Test bozuk markasıda hiç tavsiye edilen bi marka değil

Tesekkurler bozuk olduğunu tahmin ettim şuan başka test yok yani sonuç yanlış mi

Arkadaşlar merhabalar cuma günü hCg değerim 118 di Bugün yani pzartesi günü 510 olmuş sizde artış hızı normal midir?

Merhaba kızlar benim adetim 4 gün gecikti 2 kere test yaptım birer gün arayla ama sonuç negatif hiç ağrım falan yok acaba hala umut var mı yoksa psikolojik mi adet olamıyorum

Merhaba kızlar benim adetim 4 gün gecikti 2 kere test yaptım birer gün arayla ama sonuç negatif hiç ağrım falan yok acaba hala umut var mı yoksa psikolojik mi adet olamıyorum
Geç döllenme değilse hamile olma ihtimaliniz yok gibi.. Geç döllenme de öyle çok görünen bir durum değil yine de umutlanmamanızı isterim.. Ama böyle de birşey var yani

Geç döllenme değilse hamile olma ihtimaliniz yok gibi.. Geç döllenme de öyle çok görünen bir durum değil yine de umutlanmamanızı isterim.. Ama böyle de birşey var yani
Biliyorum canım haklısın bari diyorum adet olayım da bitsin böyle beklemek daha kötü

Biliyorum canım haklısın bari diyorum adet olayım da bitsin böyle beklemek daha kötü
Canım hala adet olmamışsın sen dün yazmışsın bunu bugünde geçti artık İnşallah hamilesindir ama işte dediğim gibi umut etmemek gerekir.. Rabbim kalbine göre versin yaaa..
Benim kuzenim adeti 8 gün geçmişti 4 gün geçtiğinde negatif ti testi sonra tekrar yaptı yine negatif falan en son işte 7 gün geçti bir kez daha test yapayım dedi o da negatif çıktı dedik en iyisi kan vermek.. Betası 15 çıkmıştı geç döllenmeydi onun ki bebeğin kalp atışını falan da çok geç görmüştü.. Dilerim seninki de öyle birşey olsun ama ben böyle dedim diye umut etmeyin olmasa da üzülmeyin..

Teşekkür ederim canım ben anlıyorum seni bir kere de boş gebelik yaşamıştım ama onda 4. Gün çıkmıştı idrar testinde normalde hiç gecikmez benim böyle gecikince bi garip oluyo ama belki mevsimsel biraz da stres yaptım ondan da olmayabilir herşeyin hayırlısı allah isteyene versin zaten biz bebek için uğraşıyoruz başkaları aldırmak için. İlginçtir ki yengen spiral taktırmıştı ve hamile kaldı

Bunlar hep nasip işi işte.. Bakın kime niyet kime kısmet Sizi de bekleyip görelim bakalım... Bir de ilaç falan kullandıysanız o da gecikme yapabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…