Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yaptım sonuç bu
Adet ne zaman söylerseniz insanlwr ona göre yorum yapabilir :)Erken gebelik testi yaptım sonuç bu
Var görünüyor kan verseniz netleşirErken gebelik testi yaptım sonuç bu
190 çıktı kandaVar görünüyor kan verseniz netleşir
Adetime 1gün kala yaptımAdet ne zaman söylerseniz insanlwr ona göre yorum yapabilir :)
Zaten kanda çıkmış hayırlı olsunAdetime 1gün kala yaptım
Hayırlı olsun190 çıktı kanda
Ya teşekkür ederimm erken öğrenmeme göre iyi bir değer mi sizceHayırlı olsun![]()
16 MartSat nedir
Tabiki bana göre iyi yani çünkü normalde adetten gecikmesinden bı hafta sonra kan testi yapıyorlar seninki erken olmasına rağmen iyi yaniYa teşekkür ederimm erken öğrenmeme göre iyi bir değer mi sizce
Yaa çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinTabiki bana göre iyi yani çünkü normalde adetten gecikmesinden bı hafta sonra kan testi yapıyorlar seninki erken olmasına rağmen iyi yani![]()
Amin inşallah benim arkadaşta bı gün kala test yaptı silik çıktı kan verdi hemen 27 çıktı beta sağlık ocağı hemşire yok vs sandı ama dedim 10 ün üzerinde bile kabul ediliyor yükseliş önemli bı hafta sonra tekrar verdi 2 bine yakın çıktı yani ondan diyorum iyi çıkmışYaa çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Bakalım inşallah bana da yarın gel dedi 2 gün de bir sanırım yapacak ama bana zaten erken vermişsin dediAmin inşallah benim arkadaşta bı gün kala test yaptı silik çıktı kan verdi hemen 27 çıktı beta sağlık ocağı hemşire yok vs sandı ama dedim 10 ün üzerinde bile kabul ediliyor yükseliş önemli bı hafta sonra tekrar verdi 2 bine yakın çıktı yani ondan diyorum iyi çıkmış
Erken vermişsn doğru ama erken verdiğine rağmen iyi çıkmış erken yumurtlama vs olduysaBakalım inşallah bana da yarın gel dedi 2 gün de bir sanırım yapacak ama bana zaten erken vermişsin dedi
İçimi rahatlattın Allah razı olsunErken vermişsn doğru ama erken verdiğine rağmen iyi çıkmış erken yumurtlama vs olduysa
Sağol cnm cümlemizin bende öğrendiğimde gecikme sonrasi 45 ti beta ama kismet olmadi malesefİçimi rahatlattın Allah razı olsun![]()
Rabbim inşallah sana da nasip etsin canım kucağını boş bırakmasın tez vakitte yine o mutluluğu sana da yaşatsınSağol cnm cümlemizin bende öğrendiğimde gecikme sonrasi 45 ti beta ama kismet olmadi malesef