- 30 Mart 2024
- 72
- 40
- 3
- 29
- Konu Sahibi kubrakubraa
-
Benimki erken gebelik testi değildi elimde yoktu ondan oyüzden kaset testte denemiştim inşallah umduğumuz gibi olur canım valla benimde bu haftasonu kesin belli olcak artıkGün ıcınde halsizliğim oluyor böyle değişik şeyler oluyor resmen ya inşallah hevesim kursagımda kalmaz ya ama her ihtimale karşı erkek gebelik testi alacağım
Ay inşallah canım benım bende pazartesi artik test alacağım inşallah hamıleyızdır dua ediyorum sürekli senın ıcınde kendim içindeBenimki erken gebelik testi değildi elimde yoktu ondan oyüzden kaset testte denemiştim inşallah umduğumuz gibi olur canım valla benimde bu haftasonu kesin belli olcak artık
Çok teşekkür ederim canım benim bende dua edeyim inşallah bakalımAy inşallah canım benım bende pazartesi artik test alacağım inşallah hamıleyızdır dua ediyorum sürekli senın ıcınde kendim içinde
Gözün aydın canım hamılesın net yanı sağlıkla kucagına al inşallah bende bu sabah erken gebelik testi yaptım kocaman bır negatif hatta uyanmadan önce rüyamda yapıyorum test ikinci çizgi hafif pembe çıkıyor ama rüyada kaldı anlayacağın sabah namaza uyanmıştım o ara yaptım kocaman bır negatifYaptım öteki hamilelik testinide ikinci çizgi koyulaşmışş
Hadi yaa belirtilerinde çok uyuyodu halbuki ya tühh çok üzüldüm neyse umudunu yitirme bu aya hazırlık yap sen ovülasyon testi ile mi ilerlemiştin canım? Ben acile gidip kanda verdim beta hcg 298 çıktı odaGözün aydın canım hamılesın net yanı sağlıkla kucagına al inşallah bende bu sabah erken gebelik testi yaptım kocaman bır negatif hatta uyanmadan önce rüyamda yapıyorum test ikinci çizgi hafif pembe çıkıyor ama rüyada kaldı anlayacağın sabah namaza uyanmıştım o ara yaptım kocaman bır negatif
Yok kuzum ben reglden sonra gün aşırı bırlıktelık olmuştu zaten bıde akontılara gore ilerledim bilmiyorum umutlanmıstım da hayırlısı inşallahHadi yaa belirtilerinde çok uyuyodu halbuki ya tühh çok üzüldüm neyse umudunu yitirme bu aya hazırlık yap sen ovülasyon testi ile mi ilerlemiştin canım? Ben acile gidip kanda verdim beta hcg 298 çıktı oda
Bence ovülasyon testi al bu ay öyle dene ben onunla hamile kaldım çünkü pozitif çıktığı günler vardı 2-3 gün özellikle o günler 3 gün üst üste beraberlik oldu büyük ihtimal ondan kaynaklıdır sanaada tavsiye ederim canım birde eşine keçi boynuzu pekmezi içir hergün bir yemek kaşığıYok kuzum ben reglden sonra gün aşırı bırlıktelık olmuştu zaten bıde akontılara gore ilerledim bilmiyorum umutlanmıstım da hayırlısı inşallah
Tamam canım dıkkate alacağım nerden aldın testleri sen ve ne zaman yapmaya basladınBence ovülasyon testi al bu ay öyle dene ben onunla hamile kaldım çünkü pozitif çıktığı günler vardı 2-3 gün özellikle o günler 3 gün üst üste beraberlik oldu büyük ihtimal ondan kaynaklıdır sanaada tavsiye ederim canım birde eşine keçi boynuzu pekmezi içir hergün bir yemek kaşığı
Trendyoldan sipariş vermiştim eczanelerde de vardır markası laboquick ovülasyın testi diye geçiyor. Adetin bittikten sonra başla hergün yapıyorsun bu testi. Hergün aynı saatte yapmaya özen gösterTamam canım dıkkate alacağım nerden aldın testleri sen ve ne zaman yapmaya basladın
Canım bugün vereceğim iki gün geçmesini bekledim. 298di bakalım kaç olmuş bugün göreceğimNaptın canım kan verdin mı tekrardan
Acilden mı verıceksın canım bende daha adet olmadımCanım bugün vereceğim iki gün geçmesini bekledim. 298di bakalım kaç olmuş bugün göreceğim
Aaa sende git ver bakalım evet canım acilden veriyorum beta hcg kan testi vericem diyorum giriş yapıyolar hemenAcilden mı verıceksın canım bende daha adet olmadım
Bugün 32. Günüm hala gelen giden yok gecıkmenın 3. Günü bilmiyorum kı ya evde idrarda ogrenıp öyle gitmek istiyorum aslında amaAaa sende git ver bakalım evet canım acilden veriyorum beta hcg kan testi vericem diyorum giriş yapıyolar hemen
Yaptırdım canım bugünde kan testini 746 olmuş . 3 gün geciktiyse çıkması gerekiyor silik bi şekilde testte aslında bidahamı yapsan testi acabaBugün 32. Günüm hala gelen giden yok gecıkmenın 3. Günü bilmiyorum kı ya evde idrarda ogrenıp öyle gitmek istiyorum aslında ama
Maşallah subhanallah sağlıkla gelsın inşallah normal test ile mı yapsam acaba erken olan değil de normal kaset test ileYaptırdım canım bugünde kan testini 746 olmuş . 3 gün geciktiyse çıkması gerekiyor silik bi şekilde testte aslında bidahamı yapsan testi acaba
Evet onunla bi dene istersen bende kaset test ile yapmıştımMaşallah subhanallah sağlıkla gelsın inşallah normal test ile mı yapsam acaba erken olan değil de normal kaset test ile
20 sıne kadar bekleyım diyorum Nisan'ın ama dayanabilir miyim onu bilmiyorum işteEvet onunla bi dene istersen bende kaset test ile yapmıştım
Benim testim de böyle çikmisti sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Kesinlikle hamilesinizKızlar öncelikler herkesin bayramı mübarek olsun dayanamadım adete 3 gün kala ve bayramda gebelik testimi yaptım sizce hamilelik varmı söylermisiniz çok merak ediyorum silik çıktı hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?