- Konu Sahibi kubrakubraa
-
Amin inşallah teşekkür ederimDeğer 1500ün üstünde oluncamı kese görünüyormuş sayenizde bi bilgi daha edindim . Sizede hayırlı olsun bebişAllah analı babalı büyütsün inşallah benimde kan testinde umarım çıkar çok umutlandım çünkü
Benim akıntım vardı ama sarıya dönüktü bendeki. Genelde beyaz oluyomuş diye duymuştumBugün a önce beyaz kaygan akıntı geldiğini farkettim süt renginden kaygan akıntı varmiydi sende de
İnşallah yaa çok teşekkür ederim iyi dilekler içinAmin inşallah teşekkür ederimBen normalde çok adet belirtisi yaşamam sadece biraz göğüslerim de ağrı oluyor bir de 2-3 gün önceden hafif bel ağrısı oluyor onun dışında adetle ilgili hiçbir belirtim yok. Ama bu sefer adetim yaklaştığında hem kasık ağrısı hem göğüs ağrısı en garibide göğüs uçlarımda aşırı bir hassasiyet oldu. Ne değse acayip acıyor ben öyle anladım. Eğer sizde de normal zamandaki adetinizdeki belirtilerin dışında belirti yaşıyorsanız vardır ki en büyük belirti zaten adet gecikmesi yaşıyor olmanız. İnşallah gittiğinizde değeriniz benimkinden daha yüksek olur da bebeği direk görürsünüz
Sol kasıgım da özellikle batma hissi var ya ağrı bide 3 gün kaldı günümeBenim akıntım vardı ama sarıya dönüktü bendeki. Genelde beyaz oluyomuş diye duymuştum
Aynen benimde sol kasıkta ara ara ağrılar var benimde 2 gün kaldı canımSol kasıgım da özellikle batma hissi var ya ağrı bide 3 gün kaldı günüme
YaaaBana 2. Çizgi belirgin geldi
Ayyy aynıyız inşallah hamıleyızdırAynen benimde sol kasıkta ara ara ağrılar var benimde 2 gün kaldı canım
Varsa zaten koyulaşır benim testlerde de öyle oldu.Yaaacumartesi tekrarlıcam testi bakalım koyulaşacakmı
İnşallah canım inşallahAyyy aynıyız inşallah hamıleyızdır
Merhaba hayırlısı olsun ilk idrar mı bu acabaKızlar öncelikler herkesin bayramı mübarek olsun dayanamadım adete 3 gün kala ve bayramda gebelik testimi yaptım sizce hamilelik varmı söylermisiniz çok merak ediyorum silik çıktı hafif
Teşekkür ederimMerhaba hayırlısı olsun ilk idrar mı bu acaba
Ay hadi bakalımVarsa zaten koyulaşır benim testlerde de öyle oldu.
Tekrar test ne zaman yapacaksın canım ben ne zaman yapsam acabaAy hadi bakalım
Bence sende şimdi yapabilirsin önden . Ben testi birdaha yarın tekrarlıcam tam adet günümde bakalım koyulaşmı diye . Seninde 2 gün kalmamışmıydı bence yap şimdiden nöbetçi eczane bulup şikayetlerin uyuyor hamileliğeTekrar test ne zaman yapacaksın canım ben ne zaman yapsam acaba
Şuan kapalı eczaneler ya keşke arefe günü alsaydım 1 taneBence sende şimdi yapabilirsin önden . Ben testi birdaha yarın tekrarlıcam tam adet günümde bakalım koyulaşmı diye . Seninde 2 gün kalmamışmıydı bence yap şimdiden nöbetçi eczane bulup şikayetlerin uyuyor hamileliğe
Senin belirtilerin fazlasıyla hamileliğe uygun bana göre inşallah hamilesindir canım Allah gönlümüze göre nasip eder bizede umarım. Nöbetçi eczane falan yokmu sizin o tarafta acaba30 günde bır adet oluyorum günüm yarın ama ne gelen var ne giden kasık agrım var kasıklarım da dogunluk batma hıssı var bıde 2 gündür saçma bı sekılde gazım var anlamadım neden zaten biliyorsun adete 6 gün kala 3 gün süren ama ara ara gelen pembe lekem oldu sonra bıttı ama şimdi sadece kasık ağrım mevcut inşallah vardır ya inşallah
Var uzak eşıme soylesem bekle acele etme der ay inşllh vardırSenin belirtilerin fazlasıyla hamileliğe uygun bana göre inşallah hamilesindir canım Allah gönlümüze göre nasip eder bizede umarım. Nöbetçi eczane falan yokmu sizin o tarafta acaba
Gün ıcınde halsizliğim oluyor böyle değişik şeyler oluyor resmen ya inşallah hevesim kursagımda kalmaz ya ama her ihtimale karşı erkek gebelik testi alacağımSenin belirtilerin fazlasıyla hamileliğe uygun bana göre inşallah hamilesindir canım Allah gönlümüze göre nasip eder bizede umarım. Nöbetçi eczane falan yokmu sizin o tarafta acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?