• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testim pozitif mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Catlakbukalemun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
237
24
18
Merhaba hanımlar. Test yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor (3 gündür) yani günden güne koyulaşması gerekmez mi? Ayrıca 5 gündür özellikle ayağa kalktığım zaman 5 dakikada bir sol kasığımda arada d sağ kasığımda 5 saniye süren ağrı oluyor. Bu durum normal mi? Oturduğumda ağrı hiç olmuyor. Endişelenmeli miyim?
20201210_143757.webp

Merhaba hanımlar. Test yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor (3 gündür) yani günden güne koyulaşması gerekmez mi? Ayrıca 5 gündür özellikle ayağa kalktığım zaman 5 dakikada bir sol kasığımda arada d sağ kasığımda 5 saniye süren ağrı oluyor. Bu durum normal mi? Oturduğumda ağrı hiç olmuyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 2736931
Gebesin galiba canım 🤗yeni olduğu için silik çıkıyodur kan ver istersen sonuç alırsın

Merhaba, sonucu yazmamissiniz ama ben de bu sekilde 3 gun üst üste silik gördüm sonra adet oldum, kimyasaldı. Siz de aynı şeyi yaşıyor olabilirsiniz 😔

Merhaba, sonucu yazmamissiniz ama ben de bu sekilde 3 gun üst üste silik gördüm sonra adet oldum, kimyasaldı. Siz de aynı şeyi yaşıyor olabilirsiniz.
Merhaba, sonucu yazmamissiniz ama ben de bu sekilde 3 gun üst üste silik gördüm sonra adet oldum, kimyasaldı. Siz de aynı şeyi yaşıyor olabilirsiniz 😔
İnşallah tekrar hamile kalırsınız. Siz kimyasal yaşamış olabilirsiniz beni neden strese sokuyorsunuz.! Ayrıca bunlarda bugün yaptığım testler pazartesi kan vericem.

Eklentiler

• 20201212_113840.webp
    20201212_113840.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 20201212_112102.webp
    20201212_112102.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba hanımlar. Test yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor (3 gündür) yani günden güne koyulaşması gerekmez mi? Ayrıca 5 gündür özellikle ayağa kalktığım zaman 5 dakikada bir sol kasığımda arada d sağ kasığımda 5 saniye süren ağrı oluyor. Bu durum normal mi? Oturduğumda ağrı hiç olmuyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 2736931
Naptınz acaba sonuc ne cıktı 🤰🏻

Maşallah canım hamilesin 😍 yeni olduğu için silik çıkması normal. Sağlıkla gelsin miniğin 🤲🏻❤️

Back
X