How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

...hamilelik testi....

Kızlar eşim yaptı deneyini ve sonuç tabiki tek çizgiii:)))bakalımm bugn akşam bir test daha yapacağım ,yrn sabahta bi tane....Çarşamba için de randevu aldımm doktordan:)

bence sen hiç vakit kaybetmeden bir hastanede kan da hcg testi yaptır. bnde snnle gbi bekleyenlerdendim sonunda oldu.:) snn yaptıgın testte silik cıktıysa kesin hamilesindir. hayırlısı olsun cnm

Kızlar eşim yaptı deneyini ve sonuç tabiki tek çizgiii:)))bakalımm bugn akşam bir test daha yapacağım ,yrn sabahta bi tane....Çarşamba için de randevu aldımm doktordan:)

hadi gözünaydin.bebesin seninle hic merak etme:16::16::16::16:

Umarım bebiş vardır..Yrn sabahki de net çıkarsa tmamen inanacan artk:)Çarşambada kan tahlili ve ultroson var sırada....

sonucu burayada yazda kendimizi dogru bildik diye tescil ettirelim...:52:

offff yaaa az önce başka bir markaya ait test yaptım şimdide tek çizgi çıktı:(O markalı test 3 ay önce çift çizgi vermişti bzde koşa koşa doktora gtmiştik ama meger boşmuş hayallerimiz:(Kafam allak pullak oldu yrn sabah ilk idrarla iki çizgi çıkan testin aynısndan var evde onu yapacam bakalım bu defa ne olacak...

Kızlar biz evimize döndük testi aldık tekrar baktık elimize:)Kocam diyor sen buna su döksende bu 2.çizgi hafif belli olur..Yrn 2 tane test alacam salı sabah birini idrarla birini su ile yapacamm bakalım onun dediğimi doğru benimki mi?

gebelik yoksa ikinci cizgi diye birsey cikmiyor bariz tek cizgi cikiyor eger senin testinde azda olsa silik bi cizgi varsa gebelik var demektir testin ustundede yazar bu,
esin niye olumsuz konusuyor anlamadim suyla muyla 2.cizgi olmaz bence hamilesin ALLAH GONLUNE GORE VERSIN...:34:

Kızlar biz evimize döndük testi aldık tekrar baktık elimize:)Kocam diyor sen buna su döksende bu 2.çizgi hafif belli olur..Yrn 2 tane test alacam salı sabah birini idrarla birini su ile yapacamm bakalım onun dediğimi doğru benimki mi?

slm yazdıklarını okudm. bnde de aynısı oldu 4 gün önce bnde test aldm ewde yaptm sabah yaptm 1. çizgi zatn çalısıp çalısmadığını gösteriyo testn 2. çizgi çıkarsa hamilesn cnm. bnmde silik çıktı bnde snn gibi emn olamadm sonra doktora gttm kan testi yaptrdm hamileymşm. bnm adtim 5 gün gecktiğnde yaptm. umutlandrmk istemm ama snde hamile olablrsn.

Kızlarr doktora gttim bugn hamile değilmişim...Olsun demekki vakti zamanı gelmemiş daha...Prolaktinim yüksekti normale dönmüş buna sevindimm ama..Ayrıca adet geçikmesine de pko dan dedi.Her 10 kadından 3 ünde bu sorun oluoo kafaya takılacak bişey deil dedi..İçim rahat en azından yumurtalık rahim temiz:)İnsan daha önce 3 tane kist aldırnca yumurtalıktan panik oluyo doğal olarak...

Back