bende ekim ayında aşılama yaptırmıştım ve tabiki öncesinde çatlatma ignesi yapılmıştı bende senin gibi meraktan 1 hafta sonra hergün kanda ve idrarda test yaptırdım dr umu arayıp söyledim igneden dolayı dedi ignenin etkisi 13. gün bitiyor yani igneyi olduktan 13. gün sonra eğer tuttuysa bile döllenmiş yumurtanın rahime inmesi 4-5 gün sürüyor yani o yüzden çıkması imkansız pregnly ignesinin içinde gebelik hormonu var zaten o yüzden ümitlenme dr un sana dediği test tarihini bekle veya adet tarihini bekle benim adet olucagım 1 gün önceye kadar var çıktı dr umu aradım dedim adetim yarın ve pozitif çıktı eğer adet olmazsan gerçekten hamilesin gel bana dedi adetimden 1 gün geçti test yaptırdım maalesef yok çıktı dr a gittim ilaçların etkisiyle yumurta çok büyüdüğü için çatlaması zaman alıyormuş o yüzden adet olamamışım ilaç verdi ilaçla adet oldum.. sende adetini beklee benceee stres yapma varmı yok mu daha kötü kafandan at normal hayatına devam et unutmaya çalış kendini adet tarihine odakla..