9 gün fazla bir gecikme bu erken gebelik testi ise ikinci çizgi çoktan belirgin olurdu diye düşünüyorum tabii geç döllenme vs değilse bilemem.zaten kanda da çıkardı test doğru ise. Hakkınızda hayırlısı olsun stresten de gecikmiş olabilir ama geri çekilme yöntemi korumaz ki gebelikten.siz bebek istiyor muyd
9 gün fazla bir gecikme bu erken gebelik testi ise ikinci çizgi çoktan belirgin olurdu diye düşünüyorum tabii geç döllenme vs değilse bilemem.zaten kanda da çıkardı test doğru ise. Hakkınızda hayırlısı olsun stresten de gecikmiş olabilir ama geri çekilme yöntemi korumaz ki gebelikten.siz bebek istiyor muydunuz
9 gün fazla bir gecikme bu erken gebelik testi ise ikinci çizgi çoktan belirgin olurdu diye düşünüyorum tabii geç döllenme vs değilse bilemem.zaten kanda da çıkardı test doğru ise. Hakkınızda hayırlısı olsun stresten de gecikmiş olabilir ama geri çekilme yöntemi korumaz ki gebelikten.siz bebek istiyor muydunuz
Kesin şimdi olsun diye bir isteğimiz yok ama olursa da güzel olur üzülmeyiz yani