• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

NorthCarolina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.443
Puanlar
133
Arkadaslar merhaba,

Sizce bu kuruma cizgisi mi yoksa hamilelik var mi?

Son adet tarihim 31 Mart. Gozlerime inanamiyorum su an. Hayirlisi olsun.

Eklentiler

• IMG_3399.jpeg
    IMG_3399.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 36
Anlayan varsa yazabilir mi arkadaslar? Cizgi hemen cikmadi, yok diye birakmistim donup geldigimde ciktigini gordum cizginin. Tesekkur ederim simdiden.

Son düzenleme:
Anlayan varsa yazabilir mi arkadaslar? Cizgi hemen cikmadi, yok dimiye birakmistim donup geldigimde ciktigini gordum cizginin. Tesekkur ederim simdiden.
Nekadar süre sonra baktın ki? Çok da kuruma çizgisi değil gibi sanki. Yok mu evde bir test daha bende heyecanlandım şimdi 😀

5 dakika bekledim cikmadi, attim. Yarim saat sonra falan geldigimde vardi cizgi.

yumurtluyosam da cizgi cikabilir mi ki, Allahim sacma sorular soruyorum sanirim, Şoktan cikamadim henuz🥹
Bu beta HCG olduğu için Lh testiyle bağlantısı olmaz. Normalde ilk 10 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın falan yazıyordur testin kullanma kılavuzunda. Ama burda bazı arkadaşlar biraz daha geç çıkanlar da hamile olduğunu öğrenmiş. Oluşan bir gebelik varsa beta iki güne bir artacağı için varsa zaten sonuç bir sonraki testlerde çıkar. Kan verebiliyorsan daha iyi senin için. Veremiyorsan idrar testini tekrarla

Back