Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi ben ihtimal veremiyorum artık tükenmişliğin eşiğindeyim inşallah öyledir yarın sabah sağlık ocağına test veremeye gidicem o da cuma günü çıkıcak bilmiyorum ne olucakBence pozitif bu test
Evet bu test iyi ciddenEczaneden predictor marka erken gebelik testi alıp yapsana biraz pahalı ama hiç yanıltmaz gebelik varsa kesin çıkar
Hemen almaya gidiyorumEczaneden predictor marka erken gebelik testi alıp yapsana biraz pahalı ama hiç yanıltmaz gebelik varsa kesin çıkar
Gerçekten mi 6 yıldır bekliyorumCanım hamilesin sağlıcakla gelsin inşallah
Ay inşallah öyledir sen gene erken gebelik yap bakalım orda daha belirgin çıkar varsaGerçekten mi 6 yıldır bekliyorum
Sabahı beklemrm şart mı alıp hemen yapsam şaşırtır mıEczaneden predictor marka erken gebelik testi alıp yapsana biraz pahalı ama hiç yanıltmaz gebelik varsa kesin çıkar
Testini bize de at merakla bekliyorumHemen almaya gidiyorum
Yok bence bekleme zaten çok hassas o test bir iki saat su içme öncesinden yeterli bence kaset testte bu kadar belirgin olan onda kesin çıkar varsaSabahı beklemrm şart mı alıp hemen yapsam şaşırtır mı
Hayır canım beklemene gerek yok en az 1 saat öncesinde su içme ve tuvalete gitmeSabahı beklemrm şart mı alıp hemen yapsam şaşırtır mı
Aldım şimdi testi 280 tl olmuş daha önce eşim 60 tlye almıştı 1 saat önce çay içtim bi iki saat bekliyim yspıcam hemen teşekkür ederim düşüncelerinis içinYok bence bekleme zaten çok hassas o test bir iki saat su içme öncesinden yeterli bence kaset testte bu kadar belirgin olan onda kesin çıkar varsa
Sonucunu bekliyoruuzzAldım şimdi testi 280 tl olmuş daha önce eşim 60 tlye almıştı 1 saat önce çay içtim bi iki saat bekliyim yspıcam hemen teşekkür ederim düşüncelerinis için
Aldım şimdi 1 saat sonra yapıcam evden çıkmadan çay içmiştimHayır canım beklemene gerek yok en az 1 saat öncesinde su içme ve tuvalete gitme
Hemen paylaşıcam bana dua eder misiniz 6 yıllık evliyim eşiim Suriye'de görev yapıyodu evlenirken evlendik ertesi gün göreve gitti 2 yılda 2 ay görüştük şimdi jandarma oldu ne ara 6 yıl geçmiş ikimizdede sorun yok bi kez kimyasal gebelik 1 yıl geçti üzerinden eşimin ailesi yüzüme bile bakmıyor her bayram gidiyoruz giderken ayaklarım geri gidiyorbana dua edin ne olurSonucunu bekliyoruuzz
Canım inşallah ya inşallah allah sana da bir evlat nasip etsinHemen paylaşıcam bana dua eder misiniz 6 yıllık evliyim eşiim Suriye'de görev yapıyodu evlenirken evlendik ertesi gün göreve gitti 2 yılda 2 ay görüştük şimdi jandarma oldu ne ara 6 yıl geçmiş ikimizdede sorun yok bi kez kimyasal gebelik 1 yıl geçti üzerinden eşimin ailesi yüzüme bile bakmıyor her bayram gidiyoruz giderken ayaklarım geri gidiyorbana dua edin ne olur
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ne kadar olmuş testin fiyatı merak ettimAldım şimdi 1 saat sonra yapıcam evden çıkmadan çay içmiştim