Hamilelik testi

zeynepeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
29
6
28
Herkese merhaba. Regl günüme 4 gün var. Acaba kan testi yaptırsam hamile olduğum çıkar mı? Bu ay adette görmediğim bazı farklılıklar vardı. Mide bulantısı(sabah). Göğüs uçlarımda kaşınma. Ve beyaz akıntı. Bir tarafım test yap diyor bir tarafım boşuna diyor. Sizce ne yapmalıyım.

Kan testinde 6-10 gün sonrası çıkıyor diye biliyorum ama bence regl gününüzü bekleyin bazen maalesef psikolojik belirtiler yaşıyoruz

Kaset testle takip etmek daha mantikli ilk zamanlar, kan testi olsa da reglden önce olursa doktorlar da bekletiyor zaten.

Kan testinde 6-10 gün sonrası çıkıyor diye biliyorum ama bence regl gününüzü bekleyin bazen maalesef psikolojik belirtiler yaşıyoruz
Evet aslında adet dönemimi beklemek istiyorum ama çokta sabırsızım. Ya varsa diye çünkü günlük rutinlerim baya tempolu varsa da bebeğe zarar vermek istemiyorum.

Anlıyorum endişeniz varsa yaptırın öyleyse birliktelikten üzerinden 10 gün kadar geçtiyse çıkar zaten🙏🏼

Herkese merhaba. Regl günüme 4 gün var. Acaba kan testi yaptırsam hamile olduğum çıkar mı? Bu ay adette görmediğim bazı farklılıklar vardı. Mide bulantısı(sabah). Göğüs uçlarımda kaşınma. Ve beyaz akıntı. Bir tarafım test yap diyor bir tarafım boşuna diyor. Sizce ne yapmalıyım.
Merhaba bende gögüs agrısı var ve adetim 13 mayısta olmam gerekirken ol adm 15 mayısta test yaptım negatif çıktı ama adet sancıları var gögüsüme dokunamıyorum agır da uyumak istiyorum ama test negetif acaba gerçekten negetifmi yoksa erken resmi yaptım ondan o vicevap verin lütfen bende sizn gibiyim siz ne zamn yaptnz kaç gün geçtikten sonra yapmam garantili çok istiyorum ama olmuyor prolaktin degerim yüksek polistikover kisti var ne yapacam ne yapmam gerekir bilmiyorum 😔😔😔

Merhaba bende gögüs agrısı var ve adetim 13 mayısta olmam gerekirken ol adm 15 mayısta test yaptım negatif çıktı ama adet sancıları var gögüsüme dokunamıyorum agır da uyumak istiyorum ama test negetif acaba gerçekten negetifmi yoksa erken resmi yaptım ondan o vicevap verin lütfen bende sizn gibiyim siz ne zamn yaptnz kaç gün geçtikten sonra yapmam garantili çok istiyorum ama olmuyor prolaktin degerim yüksek polistikover kisti var ne yapacam ne yapmam gerekir bilmiyorum 😔😔😔
Prolaktin yuksekligi göğüs ağrısı acisi yapar, bununla ilgili de olabilir. Ozellikle regl döneminde daha da artar. En son ne zaman olcturdunuz tekrar bir bakıp, ilac kullanin dilerseniz .

Merhaba. Ben adetime 4 gün kala yaptım çok silik çıktı. 2 gün geçtikten sonra tekrar yaptım daha pembemsi olmuştu. Ertesi günde acile gidip kan testi verdim 58,56 bir sonuç çıktı. Ama acil doktoru daha erken adet tarihinin geçmesini yani en az beş altı gün bekleyin dedi. Sonra zaten değerlerim yükselmeye başlamıştı çok şükür şuan 9. Haftaya girdik. Rabbim sizede gönlünüzdekileri versin inşallah. Ayrıca bende adet olmama bir hafta kala mide yanması, göğüs ağrısı vs başlamıştı.

X