- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- 53
- Konu Sahibi CelikBebek
-
maksimum 5dk çok çok silik şuan ama hiç silik olmaması lazım diye biliyorum ondan sormak istedimİdrarı damlattıktan kaç dk sonra çektiniz fotoğrafı
Genesin bence:) bizler o kadar ince çizgi bile göremedik hamile olmayanlara böyle ciksaaa ohooo :) 2 3 gün sonra yap yeniden farkı gör:)Eczaneden alınan testten yaptım bugün çok çok silik çizgi var ama hamile olduğumu sanmıyorum. Normalde bomboş mu olması gerekir acaba? Yarın adet olacağım
Eki Görüntüle 2754909
Bende daha önce hiç silikte olsa 2. çizgiyi görmedim işte böyle görünce bi heves ediyor sonra hüsranGenesin bence:) bizler o kadar ince çizgi bile göremedik hamile olmayanlara böyle ciksaaa ohooo :) 2 3 gün sonra yap yeniden farkı gör:)
Ya değilse:)Bende daha önce hiç silikte olsa 2. çizgiyi görmedim işte böyle görünce bi heves ediyor sonra hüsran
Kendi kendime kuruntu yapıyorum bi yandan ya varsa bi yandan amann kaç yıldır olmuyor şimdi mi olacak düşüncesi :) Sanki silik çizgiyi zorla görüyorum gibiyim bilemedim birde şuan yaptım testi ve çok su içen birisiyim. İlişki üstünden 14 gün geçti o yüzden olsa daha koyu olurdu diye düşünüyorumSilik çıkması hamileliğin çok başında olduğunu gösterir ama her çizgi hamilelik demek beta değeri sadece hamilelikte yükseliyor çünkü
Beklemediğiniz anda gelmesi size daha büyük süpriz olmuştur eminim ama ben de çizgiyi gördümKendi kendime kuruntu yapıyorum bi yandan ya varsa bi yandan amann kaç yıldır olmuyor şimdi mi olacak düşüncesi :) Sanki silik çizgiyi zorla görüyorum gibiyim bilemedim birde şuan yaptım testi ve çok su içen birisiyim. İlişki üstünden 14 gün geçti o yüzden olsa daha koyu olurdu diye düşünüyorum
İnşallah yarın tekrar deneyeceğim sonra sağlık ocağına gideceğiz inşallah.Beklemediğiniz anda gelmesi size daha büyük süpriz olmuştur eminim ama ben de çizgiyi gördümSabah ilk idrarla yapın bence en etkili sonucu o zaman alır sonra kan vermeye gidersiniz
Hamilelik ihtimali hiç yoksa neden durduk yere test yaptınız?maksimum 5dk çok çok silik şuan ama hiç silik olmaması lazım diye biliyorum ondan sormak istedim
Hamilelik ihtimali yok değil 1.5 senedir deniyoruz ve adet olacağım ama hep bi umut adete yakın test yapıyorum o yüzden çünkü insan duramıyor kiHamilelik ihtimali hiç yoksa neden durduk yere test yaptınız?
Ben goruyorum çizgiyi geç döllenme ya da erken yapılan testler böyle silik oluyor ben negatif sanıp atmıştım böyle silikken sonra günler geçti regl olmadım 5 gün geçince bir test daha yapayım dedim koyulasmisti çizgi. 6 haftalıkken kimyasalla sonlandı ama olsun test doğruyduHamilelik ihtimali yok değil 1.5 senedir deniyoruz ve adet olacağım ama hep bi umut adete yakın test yapıyorum o yüzden çünkü insan duramıyor ki
Evet şuan daha koyulaştı ama tabi süresi geçti onu saymıyorum ancak ilk yaptığım zaman o silikliği gördüm daha önce hiç görmemiştim. Hamile değilsem bomboş olmalı değil mi?Ben goruyorum çizgiyi geç döllenme ya da erken yapılan testler böyle silik oluyor ben negatif sanıp atmıştım böyle silikken sonra günler geçti regl olmadım 5 gün geçince bir test daha yapayım dedim koyulasmisti çizgi. 6 haftalıkken kimyasalla sonlandı ama olsun test doğruydu
Kesinlikle evet. Zaten test açıklamasında da yazar. Dümdüz bembeyaz tek çizgi varsa negatif silik çizgi de pozitif sayilirEvet şuan daha koyulaştı ama tabi süresi geçti onu saymıyorum ancak ilk yaptığım zaman o silikliği gördüm daha önce hiç görmemiştim. Hamile değilsem bomboş olmalı değil mi?
İnşallah dediğiniz gibidirKesinlikle evet. Zaten test açıklamasında da yazar. Dümdüz bembeyaz tek çizgi varsa negatif silik çizgi de pozitif sayilir
Hayırlı olsun kuzum. Varmı bu ay denedigin kür falan paylaş bizlerleElin ayağım titriyor resmen 1.5senedir uğraşıyorduk eşim varikosel di ve artık ameliyata karar vermiştik hatta yarın randevumuz vardı ama bugünkü kan testim burda
6ay önce varikosel teşhisi kondu sonra da keçiboynuzu kürü yaptık 2ay ondan sonra Bi aktardan macun aldık onunla beraber promotil kullandıı eşim sigarayı bıraktı ve sonucunda 6ay geçti ve sonuç buHayırlı olsun kuzum. Varmı bu ay denedigin kür falan paylaş bizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?