Hamilelik Testi

yellowbride

Güneş gibi etrafına ışıklar saç güzel kızım
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
316
315
Kızlar hamilelik testiyle alakalı çok fazla soru soran var. En erken ne zaman yapılmalı, nasıl yapılmalı, hangi testi yapmalıyım diye. Ben de bu konuda video çektim. Yeni başlayanlar için bilgilendirici olmasını umuyorum. Linki aşağı bıraktım ordan izleyebilirsiniz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar ben dün gebe öğrendim HCG 51.1 Ckti adet günüm dündü bu sabah çok az kahverengi lekem oldu korktum kadın doğuma gittim ilaç verdi progestan ne olur ne olmaz diye değerimi takip edecem bir ağrım falan olmadı az bı lekeydi bı daha da olmadı bu saate kadar ama korktum normalmi sizce doktor yerleşme kanaması yada idrar enfeksiyonu ckmisti ondan kaynaklı olabilir dedi

Benim de kanamam olmuştu. Yerleşme mi yoksa başka bir nedenden mi anlayamadık. Vajinal yoldan progestan kullandım. Ultrasonda rahminde kanama gözüküyor mu önemli olan o canım. İlk 2 ay çok önemli. İlk 2 ay çocuk senin değil derler. Kromozal bir sorun varsa zaten ne yaparsak yapalım gebelik sonlanacaktır ki sağlıksız hamilelik olduğunu gösterir ve sonlanması gerekmektedir. İçini ferah tut. Eğer sağlıklı gebelikse her şeye rağmen hayata tutunacaktır

Canım görünmezki daha oyuzden üstten baktı daha 51 HCG kan şeklinde deilde kahverengi lekeydi yerlesmemi bilemedim sabah oldu sonrasında ve gelmedi bende korktum ilaç verdi onları kullanıyorum inşallah tutunur

Canım görünmezki daha oyuzden üstten baktı daha 51 HCG kan şeklinde deilde kahverengi lekeydi yerlesmemi bilemedim sabah oldu sonrasında ve gelmedi bende korktum ilaç verdi onları kullanıyorum inşallah tutunur

Hemen doktora gitmekle iyi yapmışsın canım. İnşallah tekrarlamaz. Bol su içmeye çalış. Susuzluğa bağlı akıntının rengi de koyulaşmış olabilir. Eğer tekrarlarsa nasılsa ilaç kullanıyorum deme doktora git hemen yine. Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…