Amin. Kızında nasıldı belirtilerin aynı mı?Bakalım sonuç ne olacak. Her gün test yapıp takip edicem. Ben kızımıda 2 gün erken öğrenmiştim. Ama bu sefer çok daha sabırsızım nedense. İnşallah rabbim isteyen herkese için de de bize de nasip etsin.
Tek aşırı kasık ağrım olduğunu hatırlıyorum. Hatta ilk acayip ağrım var diye doktora gittim. Sol kasığım bacağımı çekiyordu. Şimdi de ara ara çok şiddetli oluyor ama sürekli sol kasıkta bir batma var. Bir kaç gün sıcak su torbasıyla uyudum. Hatta ben o geceler tutunmaya başladı diye düşünüyorum.Amin. Kızında nasıldı belirtilerin aynı mı?
Sıcak su torbası karnına hamileyken koyma derler bizim burda benimde çok ağrıyor belime bile vuruyor annem koydurmuyor kızımda bende hiç tahmin etmiyordum 2 ay olduydu adetim geçeli kist var sanıyordum doktora gittim adet söktürücü verin artık dedim baktı hamilesin ama dedi yok yok diyom ben bide doktora kafa tutuyom hamile değilim kist var kist o şey diyorumTek aşırı kasık ağrım olduğunu hatırlıyorum. Hatta ilk acayip ağrım var diye doktora gittim. Sol kasığım bacağımı çekiyordu. Şimdi de ara ara çok şiddetli oluyor ama sürekli sol kasıkta bir batma var. Bir kaç gün sıcak su torbasıyla uyudum. Hatta ben o geceler tutunmaya başladı diye düşünüyorum.
Ben de biliyorum o yüzden karnıma değil ayaklarımın altına koyuyorum. Adet olucam gibi karnım aşırı aşırı ağrıdı iki gece. Tek çözüm bunu buldum ilaç içmedim şüpem olduğu için.Sıcak su torbası karnına hamileyken koyma derler bizim burda benimde çok ağrıyor belime bile vuruyor annem koydurmuyor kızımda bende hiç tahmin etmiyordum 2 ay olduydu adetim geçeli kist var sanıyordum doktora gittim adet söktürücü verin artık dedim baktı hamilesin ama dedi yok yok diyom ben bide doktora kafa tutuyom hamile değilim kist var kist o şey diyorum
Bende yutmadım hiç de parol hamilelikte de veriliyo ya canım iki gün yumurtlamadan sonra ard ardına başım çatladı ilk gün yutmadım ikinci gün kusa kusa öldüm mecbur yuttum gözümü açamıyordumBen de biliyorum o yüzden karnıma değil ayaklarımın altına koyuyorum. Adet olucam gibi karnım aşırı aşırı ağrıdı iki gece. Tek çözüm bunu buldum ilaç içmedim şüpem olduğu için.
Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. İkimizde bu ay güzel haber alıcaz inşallah. Eşine falan söyledin miBende yutmadım hiç de parol hamilelikte de veriliyo ya canım iki gün yumurtlamadan sonra ard ardına başım çatladı ilk gün yutmadım ikinci gün kusa kusa öldüm mecbur yuttum gözümü açamıyordum
Evet var çizgi başka marka ile de bi test yap ondada aynı olursa hastaneye kan vermeye git inşallah müjdeli haber alırsın canımMerhaba arkadaşlar,
geçen hafta cuma pik gördüm hamilelik testi yaptım bugün biliyorum daha erken ama kendimi okadar hamile sanıyorum ki inanamazsınız fazla fazla test olduğu için öylesine yaptım benim gördüğümü gören var mı?Eki Görüntüle 2705675
Yok test yaptığımı demedim de kendimi tanıyorsam bu ay oldu dedim bakalım tam net çıksın öyle söyleyecem bi süpriz içindeAllahın izniyle hiç bir şey olmaz. İkimizde bu ay güzel haber alıcaz inşallah. Eşine falan söyledin mi
Ben dedim. Geçen gün de o bana bence hamilesin dedi.Yok test yaptığımı demedim de kendimi tanıyorsam bu ay oldu dedim bakalım tam net çıksın öyle söyleyecem bi süpriz içinde ☺
Ayyy keşke ama daha çok erken aslında çıktıysada bu testler erken gebelik testi ondan çıkmıştır şu an başkada yok tekrarlarım yarın bakalım ne olcak koyulaşma olucak mı kuruma çizgisi mi yoksaEvet var çizgi başka marka ile de bi test yap ondada aynı olursa hastaneye kan vermeye git inşallah müjdeli haber alırsın canım
Normalde benim annem hiç bi ay böyle hamile gibi hissediyom kendimi desemde yok bee diyordu bu ay niyese dikkat et onu koyma bunu yapma diyo hissediyomuş gibiBen dedim. Geçen gün de o bana bence hamilesin dedi.
İnşallah ikimizde hamileyizdir. Sağlıkla gelir beklenen mucizelerimiz.❤Normalde benim annem hiç bi ay böyle hamile gibi hissediyom kendimi desemde yok bee diyordu bu ay niyese dikkat et onu koyma bunu yapma diyo hissediyomuş gibi
Bana kuruma çizgisi gibi geldi testin sağ yanı beyaz solda idrar kurumuş kalmış yarın tekrar yap testi yumurtlama olalı bir hafta olduysa şuan gebelik varsa bile çıkmaz testte çok erken kana bile yedinci günden sonra geçmeye başlıyor ovulasyon testi yap istersen koyulaşma başladıysa tekrar gebelik vardırMerhaba arkadaşlar,
geçen hafta cuma pik gördüm hamilelik testi yaptım bugün biliyorum daha erken ama kendimi okadar hamile sanıyorum ki inanamazsınız fazla fazla test olduğu için öylesine yaptım benim gördüğümü gören var mı?Eki Görüntüle 2705675
Ben adetime 1 hafta kala öğrenmiştim darısı sanaAyyy keşke ama daha çok erken aslında çıktıysada bu testler erken gebelik testi ondan çıkmıştır şu an başkada yok tekrarlarım yarın bakalım ne olcak koyulaşma olucak mı kuruma çizgisi mi yoksainşaAllah müjdeli haber alırım ya
Merhaba arkadaşlar,
Var gibi duruyor canım. İnşallah gönlünce olsun.Kızlar bu da benim testim , bat 5 gün dpo 9 sizce var mı ?
Eki Görüntüle 2705902
Amin inşallah canım Allah tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versinVar gibi duruyor canım. İnşallah gönlünce olsun.
Yaaa Sende de var gibii canımm inşallah bebişlerimiz bizimledirPeki sizce bu teste var mıEki Görüntüle 2705683
Amiin inşaAllahİnşallah ikimizde hamileyizdir. Sağlıkla gelir beklenen mucizelerimiz.❤