hamilelik testi

Aylinnn000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
146
96
28
28
merhaba kızlar,

Son adetimi 12-15 haziran tarihleri arasında oldum.
Yumurtlama günüm 28 hazirandı.
12 Temmuzda adet olmam gerekiyor.
Adetime 1 hafta kala göğüslerim de şişlik oluyordu.
Şuan benim göğüslerim de herhangi bir şişlik yok, mide bulantım var hafif hafif, kasıklarımda batma oluyor ve adetmişim gibi karnım ağrıyor, ateşimde ara ara yüksek çıkıyor. ve çok fazla ateş basmalarım oluyor, gece uyuyamıyorum bile diyebilirim.
Adet gününden önce hamilelik testi yapmak istiyorum. Ama ne zaman yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Adet günü mü yapmalıyım yoksa 5 gün önceden mi?
Teşekkür ederim şimdiden dönüşlerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Bence bekleyin net sonuç için

Sabırsızlanıyorum da birazcık o yüzden insana 6 gün 6 seneymiş gibi geliyor :)

Adetınızı bekleyın . Adet oncesı negatıf cıkabılıyor bosyere kendınızı üzmüs olursunuz . Mantıken zaten döllenme yerlesme zaten adet zamanını buluyor . Azcık sabır . Hakkınızda hayırlısı

Kızlar çok yeni bir gebeliği doktorun vajinal ultrasonda görmemiş olma ihtimali var mıdır?

Kızlar çok yeni bir gebeliği doktorun vajinal ultrasonda görmemiş olma ihtimali var mıdır?
Evet ilk haftada görmeye bilir. 4.haftada kese oluşmamış olduğu için bebekte çok küçük oluyor vajinal yollada gözükmeye bilir ama 4-5 gün sonra kesin görürsünüz vajinal utlrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…