Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetlerin duzenli midir? Testin fotografini atar misin? Hayirlisi olsun hakkindaCanım tekrar test yaptım 5 dk bekledim bu sefer yine silik çizgi çıktı canım söyliyim dedim![]()
Aynen. Surekli gidip gidip bakardim ben olsam.nasi uyudun ya ben olsam catlardim herhalde![]()
ben de öyle öğrendim silik çizgiydi sonra kan verdimDaha önceden yaptıklarımda çıkmayınca yine çıkmaz diye düşündüm![]()
Canım adetlerin duzenliyse adetinin 6 gun gecikmesinde bariz koyu cizgi olmasi lazim. Bir kan ver bence.Daha önceden yaptıklarımda çıkmayınca yine çıkmaz diye düşündüm![]()
Benim iki gebeligimde de gec dollenme oldu, cunku bende pko var. Belki senin de oyledir diye sordum.Belki geç döllenme olmuştur diye düşündüm bende bakalım pazartesi günü gidcem
Bence çok erken sevinme testi yenile derim çünkü adetin geçmişse daha koyu çıkması lazımdı canımYani sevinebilirmiyim 10 dk geçmesi önemli değil mi
Her ay 28 gunde bir mi adet goruyorsun yoksa bu sure uzuyor mu? Ben mesela 35-38 gunde falan adet gorurum. O yuzden gec dollenme oldu bende.Benimde ilk daha olursa 6 aylık evliyim nasıl oluyor hiç bir bilgim yok
surekli bakmayim diyorum basindan ayrilip 2 saniye sonra goz ucuyla bakiyorumAynen. Surekli gidip gidip bakardim ben olsam.![]()
Kafaya takma. Zamanini bekliyorsurekli bakmayim diyorum basindan ayrilip 2 saniye sonra goz ucuyla bakiyorumhalbuki alistik negatife de
insallahKafaya takma. Zamanini bekliyor![]()