Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini at bakalım biKızlar bişey sorucam benim adetim 6 gün geçtikti 3 defa test yaptım çıkmadı bugün tekrar yaptım ama 5 dk beklemem gerekiyordu ben yapıp koydum bakmayı unutmuşum uyuduktan sonra baktım 2.silik çıkmış ama 10 dakika sonrası yanlış olabilir yazıyor acaba olabilirmiyim hamile
İlk 5 10 dakika önemli olan kuruma çizgisi de olabilirKızlar bişey sorucam benim adetim 6 gün geçtikti 3 defa test yaptım çıkmadı bugün tekrar yaptım ama 5 dk beklemem gerekiyordu ben yapıp koydum bakmayı unutmuşum uyuduktan sonra baktım 2.silik çıkmış ama 10 dakika sonrası yanlış olabilir yazıyor acaba olabilirmiyim hamile
Canım çizgi pembe
Hayırlı olsun canım hamilesin çizgi bariz elli pembe çıkmışEvet erken gebelik testi yani geç bakmam önemli değil mi
Kan ver önce emin olmak için yada başka bi erken test yap sonra ama öyle görünüyorÇok teşekkür ederim yani sevinebilir miyim ailemle paylaşabilirmiyim
Kan ver bence ilk bi canimÇok teşekkür ederim yani sevinebilir miyim ailemle paylaşabilirmiyim
Evet canımYani sevinebilirmiyim 10 dk geçmesi önemli değil mi
Başka bir test dene varmı elindeAma ben sabah yaptım öğleden sonra baktım uyuyakalmışım
Tamam canım bekliyorum hayırlı haberini inşallahTamam ben tekrar deneyim çok teşekkür ederim![]()
![]()