• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Kızlar bişey sorucam benim adetim 6 gün geçtikti 3 defa test yaptım çıkmadı bugün tekrar yaptım ama 5 dk beklemem gerekiyordu ben yapıp koydum bakmayı unutmuşum uyuduktan sonra baktım 2.silik çıkmış ama 10 dakika sonrası yanlış olabilir yazıyor acaba olabilirmiyim hamile

Kızlar bişey sorucam benim adetim 6 gün geçtikti 3 defa test yaptım çıkmadı bugün tekrar yaptım ama 5 dk beklemem gerekiyordu ben yapıp koydum bakmayı unutmuşum uyuduktan sonra baktım 2.silik çıkmış ama 10 dakika sonrası yanlış olabilir yazıyor acaba olabilirmiyim hamile
Testini at bakalım bi

İlk 5 10 dakika önemli olan kuruma çizgisi de olabilir

IMG_20200501_180907.jpg

Hamilesin ben gordum. Bende gebeligimi bu sekilde ogrendim test negatif die biraktim sonrafa cizgi gordum test bozuk dedik gene test yaptim cikmisti hayirlii olsun😍

Evet erken gebelik testi yani geç bakmam önemli değil mi

Çok teşekkür ederim yani sevinebilir miyim ailemle paylaşabilirmiyim

10 dakika çok geç değil canım

Çok teşekkür ederim yani sevinebilir miyim ailemle paylaşabilirmiyim
Kan ver önce emin olmak için yada başka bi erken test yap sonra ama öyle görünüyor

Ama ben sabah yaptım öğleden sonra baktım uyuyakalmışım

Back