- 20 Nisan 2020
- 111
- 25
- 13
- Konu Sahibi Ayseeealsac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 gün gecikti sadece sizce hamilemiyimBen de gördüm inşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun adetine kaç gün var
Evet çizgiyi gördüm inşallah hamilesindir kan tahlİli ver orda daha kesin sonuç çıkar.Hanımlar 1 .net 2. Çizgi silik çıktı acaba hamilemiyim çok umutluyum burada 2. Cizgi net belli olmuyo ama normalde bakınca belli
İnşallah öyleyimdir 3 gün daha bekleyip tekrar test yapacağım sonra kan testiEvet çizgiyi gördüm inşallah hamilesindir kan tahlİli ver orda daha kesin sonuç çıkar.
Hadi hayırlısı ile inşallahİnşallah öyleyimdir 3 gün daha bekleyip tekrar test yapacağım sonra kan testi
Bence de idrar testinde koyulaşmayı bekle gecikmeye rağmen fazla silik çıkmış çünkü. Belki geç yumurtlama olmuştur. Ovulasyon takibi yapmış mıydınİnşallah öyleyimdir 3 gün daha bekleyip tekrar test yapacağım sonra kan testi
Yok yapmadımBence de idrar testinde koyulaşmayı bekle gecikmeye rağmen fazla silik çıkmış çünkü. Belki geç yumurtlama olmuştur. Ovulasyon takibi yapmış mıydın
Evet haklısınız sadece hamilemiyim degilmiydin bu sonuca göre onu merak ettim çok istiyorumHer sabah idrar testini tekrarla koyulaşma tam olunca gidip kan ver bence. Erkenden öğrenmenin de bi anlamı yok kese görmek için de her türlü beklicen inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah canım yapacağımYarın sabah da test yap at buraya beraber sevinelim
Birde kasıkta ağrı oluyor normal mi aynı adet ağrısı gibi ara ara bazen sağ bazen sol kasık idrar yaparken sızlama falan oluyor normal miYarın sabah da test yap at buraya beraber sevinelim
Herkeste farklı belirti veriyomuş şimdi ne söylesem yalan adet olacakmış gibi kasık ağrısı çeken çok ama, özellikle ayağa kalktıklarındaBirde kasıkta ağrı oluyor normal mi aynı adet ağrısı gibi ara ara bazen sağ bazen sol kasık idrar yaparken sızlama falan oluyor normal mi
Evet öyle gerçekten deHerkeste farklı belirti veriyomuş şimdi ne söylesem yalan adet olacakmış gibi kasık ağrısı çeken çok ama, özellikle ayağa kalktıklarında