- 21 Mart 2020
- 13
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Beyaz Dusler
-
Adet gecikmen oldu mu ve hemen ikinci çizgi cıktmiGebelik testinin ikincisinin silik çıkması ne anlama geliyor acaba
Ben menepoz başlangıcı yoldayım ikinci çizgi 10 dk içinde çıktı inşallah umudunu yetirmedimAdet gecikmen oldu mu ve hemen ikinci çizgi cıktmi
İnsallah gönlünde ne varsa olur benim de bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım şimdi bacak ağrım başladı umudum yok 2 yildir uğraşıyorum benim olmuyorBen menepoz başlangıcı yoldayım ikinci çizgi 10 dk içinde çıktı inşallah umudunu yetirmedim
Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu Kandil günü Allah bizi bedenlerimizden bahrum bırakmasın inşallah kimin ne dileği varsa kabul olur aminRabbim insallah sana mucizesini yasattsin hamile olmanı nasip etsin bacak ağrısı gebelik belirtisi diyorlar inşallah güzel haberini alırız
Gebelik testinin ikincisinin silik çıkması ne anlama geliyor acaba
pozitif bir gebelik testi canım :) tebrik ederimm ❤ 2 güne bir tekrarla renk koyulaşacaktır hormon seviyen artacağı için. Gidip kan vermek lazım ama bilemiyorum çıkar mısın evden ?
İnşallah güzel yorumların için cok teşekkür ederim sabah bogurmelerim oluyor belim ve kasiginda agrilarimda var bana o kadar moral verdinki Allah razi olsun senden su sıralar dışarı cikamiyorum ama en yakin zamanda doktora gozukucem
Benimde böyleydi hamileyim iki gün sonra tekrardan yaptır daha belli olurGebelik testinin ikincisinin silik çıkması ne anlama geliyor acaba
Adet gecikmesi var mı? Bende aynı durumdayım test yaptım silik cıktı kan testi yaptım b hcg 150 cıktı ama sonra 118 e düştü bugün doktora kontrole gideceğim ☹İnşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?