Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun öğle arası saati geldiği icin söylemedi maalesefKaç çıktı ki değerin
Kist olup olmadigina gecen hafta doktor vajinal yolla baktı ve kist görmedi e-nabizdan ogrenebilirim ama ilk once e-devletten kayit olmam lazim onun icinde pttye gitmem gerek felan çok karışık bütün belirtiler neredeyse var ama ortada bebek görünmüyor biraz garipHayir ilac geciktirmez. Ama bazen kist varligi durumunda idrarda pozitif gorenleri duymuştum. Sonucunuza internetten barkod numarasiyla bakamiyormusunuz ?
Kız Yok hangi hastahaneyse ismini yazıp sonuç yaz arat sonra protokol numarasını giriyon bak belki sonucun iyidir doktor söylrmemiştirKist olup olmadigina gecen hafta doktor vajinal yolla baktı ve kist görmedi e-nabizdan ogrenebilirim ama ilk once e-devletten kayit olmam lazim onun icinde pttye gitmem gerek felan çok karışık bütün belirtiler neredeyse var ama ortada bebek görünmüyor biraz garip
Ayy insallah oyledir hemen bakayimKız Yok hangi hastahaneyse ismini yazıp sonuç yaz arat sonra protokol numarasını giriyon bak belki sonucun iyidir doktor söylrmemiştir
Kız naptınAyy insallah oyledir hemen bakayim
Yahu barkotu kaybettim yaa mecbur bana beklemek kaldıKız naptın
Kan testi mi?bir daha test yap canım eğer sınıra yakınsa değerin ondan gebelik yok demiş olabilir.
Vardır bundada bir hayır yaYahu barkotu kaybettim yaa mecbur bana beklemek kaldı![]()
Varsa eğer gerçekten sürpriz bebek olcak resmenVardır bundada bir hayır ya
İdrar testi kuzum hatta 2 tane al farklı zamanda yaptır kan sonucunu öğrenebildin miKan testi mi?
Kan testimde gebelik yok dedi ama haftaya yine gel yine yapalim dedi eger ciddi oranda hcg seviyesi düşük olsaydi tekrae yaptırmak istemezdi diye düşünüyorumİdrar testi kuzum hatta 2 tane al farklı zamanda yaptır kan sonucunu öğrenebildin mi
İşte o sonucu öğrenebilsen yorumlamak daha kolay olurduKan testimde gebelik yok dedi ama haftaya yine gel yine yapalim dedi eger ciddi oranda hcg seviyesi düşük olsaydi tekrae yaptırmak istemezdi diye düşünüyorum