• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Gozz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
89
26
3
Arkadaşlar adet günüm 3 gün geçti idrar testinde pozitif çıktı kan tahliline gittim doktor tahlilde gebelik yok ama haftaya adet görmezsen yine gel dedi.Vajinal akıntı için fitil kullanıyordum acaba adetimi o mu geciktirdi yoksa hamile miyim?

Kaç çıktı ki değerin

Hayir ilac geciktirmez. Ama bazen kist varligi durumunda idrarda pozitif gorenleri duymuştum. Sonucunuza internetten barkod numarasiyla bakamiyormusunuz ?

Hayir ilac geciktirmez. Ama bazen kist varligi durumunda idrarda pozitif gorenleri duymuştum. Sonucunuza internetten barkod numarasiyla bakamiyormusunuz ?
Kist olup olmadigina gecen hafta doktor vajinal yolla baktı ve kist görmedi e-nabizdan ogrenebilirim ama ilk once e-devletten kayit olmam lazim onun icinde pttye gitmem gerek felan çok karışık bütün belirtiler neredeyse var ama ortada bebek görünmüyor biraz garip

Kist olup olmadigina gecen hafta doktor vajinal yolla baktı ve kist görmedi e-nabizdan ogrenebilirim ama ilk once e-devletten kayit olmam lazim onun icinde pttye gitmem gerek felan çok karışık bütün belirtiler neredeyse var ama ortada bebek görünmüyor biraz garip
Kız Yok hangi hastahaneyse ismini yazıp sonuç yaz arat sonra protokol numarasını giriyon bak belki sonucun iyidir doktor söylrmemiştir

bir daha test yap canım eğer sınıra yakınsa değerin ondan gebelik yok demiş olabilir.

İdrar testi kuzum hatta 2 tane al farklı zamanda yaptır kan sonucunu öğrenebildin mi
Kan testimde gebelik yok dedi ama haftaya yine gel yine yapalim dedi eger ciddi oranda hcg seviyesi düşük olsaydi tekrae yaptırmak istemezdi diye düşünüyorum

Kan testimde gebelik yok dedi ama haftaya yine gel yine yapalim dedi eger ciddi oranda hcg seviyesi düşük olsaydi tekrae yaptırmak istemezdi diye düşünüyorum
İşte o sonucu öğrenebilsen yorumlamak daha kolay olurdu

Back