Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi
- Konu Sahibi birpat
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Gebelik var kuzum ama çok ama çok yeni sen iyisi yarın testi tekrarlaMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
- 21 Aralık 2015
- 123
- 113
- 103
- 37
Test içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canımMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
Bugun 5liralık testten yaptım ama daha adetime 4-5 gün var. Erken testten yapmıştımGebelik var kuzum ama çok ama çok yeni sen iyisi yarın testi tekrarla
Evet ama 2 sene once yapmıştım 5 liralık testten, ertesi gün çöpe atacakken baktıgımda bu şekilde bi çizgi görmüştüm . Sonra hamile oldugumu öğrenmiştim. Beta hcg kanda 18 çıkmıştıTest içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canım
- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.528
- 658
4 gün filan var.kaç gün var adete?
- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Sen bekle en iyisi bir kaç gün sonra yine al tekrarla ama var gbi hissediyorumBugun 5liralık testten yaptım ama daha adetime 4-5 gün var. Erken testten yapmıştım
- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Dun yaptıgında bu sonuc olduysa o gecerlıdır ertesı gun hayalı cızgı bendede cıktı ama gebelık yoktuMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.528
- 658
hayırlısı olsun inşallah benim de 8 gün var. bekleyelim bakalım4 gün filan var.
Ayy inşallahSen bekle en iyisi bir kaç gün sonra yine al tekrarla ama var gbi hissediyorum ❣
Dün yaptığımda da vardı bu çizgi ama hemenncıkmadı 3-5 saat sonra cıktıDun yaptıgında bu sonuc olduysa o gecerlıdır ertesı gun hayalı cızgı bendede cıktı ama gebelık yoktu
- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Bence bugun yenı bır test yap kafandakı soru ısaretlerı gıtsınDün yaptığımda da vardı bu çizgi ama hemenncıkmadı 3-5 saat sonra cıktı
Beklemek en zor iş olsa gerekhayırlısı olsun inşallah benim de 8 gün var. bekleyelim bakalım
Şimdi kan aldırdımBence bugun yenı bır test yap kafandakı soru ısaretlerı gıtsın
- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Sonucuna benıde etıketle canım hadı hayırlısıŞimdi kan aldırdım
- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
Bu test geçersiz ilk 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi oluşuyor bazı testlerde. Muhtemelen gebe değilsin . En iyi sonuç kanda belli olur. İnşallah kanda gebelik çıkarMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
- 15 Ocak 2019
- 1.086
- 5.066
- 108
- 30
Benm reglm 4 gun gectiginde test yapmistim net 2 cizgi cikmisti ya tekrarlayin ya bekleyin yada kan testi emin olmak istiyosaniz4 gün filan var.
Tamam haber ederim :)Sonucuna benıde etıketle canım hadı hayırlısı