• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birpat

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
135
38
13
32
Merhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺️ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?
F70F1863-DE68-4BB4-84ED-8CBEBE3E1E67.jpeg

Merhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
Test içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canım

Test içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canım
Evet ama 2 sene once yapmıştım 5 liralık testten, ertesi gün çöpe atacakken baktıgımda bu şekilde bi çizgi görmüştüm . Sonra hamile oldugumu öğrenmiştim. Beta hcg kanda 18 çıkmıştı

Merhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
Dun yaptıgında bu sonuc olduysa o gecerlıdır ertesı gun hayalı cızgı bendede cıktı ama gebelık yoktu

Bu test geçersiz ilk 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi oluşuyor bazı testlerde. Muhtemelen gebe değilsin . En iyi sonuç kanda belli olur. İnşallah kanda gebelik çıkar 🤲🏻

Kızlar merhaba. Çizgi göreniniz var mı acaba?

Eklentiler

• C987376C-EE30-4056-8FFC-84BCC96A1F89.jpeg
    C987376C-EE30-4056-8FFC-84BCC96A1F89.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 168
Back