• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi yardım

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Sabah kalktım, ilk idrarımı yaptım. Sonra aklıma geldi 15-20 dakika sonra azcık idrarla hamilelik testi yaptım (ilk idrar olmadı sonuç olarak) , 5 dk sonra negatif. Çöpe attım, yarım saat sonra bir daha aklıma geldi. Çöpten aldım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Yumurtlamam ve ilişki bir hafta oldu, adetime 5-7 gün arası var. Heves edeyim mi ya?

Sabah kalktım, ilk idrarımı yaptım. Sonra aklıma geldi 15-20 dakika sonra azcık idrarla hamilelik testi yaptım (ilk idrar olmadı sonuç olarak) , 5 dk sonra negatif. Çöpe attım, yarım saat sonra bir daha aklıma geldi. Çöpten aldım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Yumurtlamam ve ilişki bir hafta oldu, adetime 5-7 gün arası var. Heves edeyim mi ya?
Predictor erken olandan yaparsan test varsa cikar .

Yumurtlamadan 7 gun gectı dıyosun erken 10. Gunde anca cıkar

Kızlar benimde adetime 2 gün var yeni erken gebelik testi aldım sonuç malesef negatif

Back
X