• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı

Eda2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
5
2
1
26
Dün hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı kafama soru işareti takıldı bu sabah uyandığımda tekrar test yaptım dünden daha koyu çıktı acaba hamilemiyim bayanlar yeni evliyim hiç bi bilgiye sahip deilim yardımcı olurmusunuz image.jpg

Var gibi canim.koyulasmis insallah istedigin gibi olsun en kisa zamanda kan verirsin🤲

Kaç gün gecdi adet kan verme idrara cikmiwsa zaten kandada cikar kandan sora idrarda bilinir adeti 1hafda gecinde git ultrasonda gor bebegin oyle daha rahatliyo insan ben adet 2gun gecince oglumda ultrasonda gozukmusdu

Bugün 2. Gün adetim gecikti aklımda hiç hamile kalacağım yoktu çevremdekiler o şüpheyi aklıma soktu arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyo ben adet olcam diye bekliyordum göğüslerimde şişkinlik fark ettim adetim iki gün gecikince hamilemiyim acaba diye içime şüphe girdi dün test yaptım silik çıktı bu sabah uyanınca yapıyım dedim daha koyu çıktı

Bugün 2. Gün adetim gecikti aklımda hiç hamile kalacağım yoktu çevremdekiler o şüpheyi aklıma soktu arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyo ben adet olcam diye bekliyordum göğüslerimde şişkinlik fark ettim adetim iki gün gecikince hamilemiyim acaba diye içime şüphe girdi dün test yaptım silik çıktı bu sabah uyanınca yapıyım dedim daha koyu çıktı
Hamilesin tebrikler canım

Back