hamilelik testi yaparken idrar miktari onemlimi

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
mrb hazuranin 17sinde prezervetifle korunarak iliskiye girdim prezervatif olmasina partnerim geri cekilerek prezervatifin icine bosaldi adetim 20 gun gecikti adetlerim duzensizdir hic bir hamilelik belirtim yok ama ben yinede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti fakat az bi idrarla yaptim testi acaba o yuzden negatif cikmis olabilirmi idrar az oldugu icin hamileligi saptayanamis olabilirmi yoksa cok idrarlada yapsam yine mi negatif cikar

Zaten üç damla damlatiyorsun okadarda idrar damlatmissindir mutlaka

Arkadasin dedigi gibi varsa bir damla koyunca bile cizgi beliriyor

benim aldigim damlatmali degil idrari bi kaba yapiyorsun cubugu icine batiriyorsun idrar az oldugu icin cubugun hepsi batmadi bende idrari ustune doktum

benim aldigim damlatmali degil idrari bi kaba yapiyorsun cubugu icine batiriyorsun idrar az oldugu icin cubugun hepsi batmadi bende idrari ustune doktum
Bence tekrar test yap hemde damlatmalı olanda.eyer gebelik yoksa bi doktora git çünki 20 günlük bi.geçikme söz konusu.Allah korusun pco ve ya başka bi şey ola bilir

Bence tekrar test yap hemde damlatmalı olanda.eyer gebelik yoksa bi doktora git çünki 20 günlük bi.geçikme söz konusu.Allah korusun pco ve ya başka bi şey ola bilir
test yaptim bugun tekrar yine negatif cikti 11 senedir adet oluyorum hep duzensiz

simdi 1 saat evel camasirimda 1damla kirmizi kan gordum ve bir daha kan gelmedi adet olcakmisim gibi karmin agriyor kafam karisti adet baslangicimi ustune gormemi

1 saat evel camasirimda 1damla kirmizi kan gordum ve bir daha kan gelmedi adet olcakmisim gibi karmin agriyor kafam karisti adet baslangicimi ustune gormemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…