• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi sonradan pozitif cikanlar

Minelsi0101

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
453
709
53
25
Merhaba bayanlar iki aydır bebek istiyoruz geçen ay olmadı Maalesef bu ayda kendimde dahil çevremdekilerde dahil hep rüyalarında hamile olduğumu çocuğumun olduğunu görmüşler bende rüyamda hamileydim ve doktor bir kavonuz turşu veriyordu bana anlaşıldığı gibiii cokkk umutlandırdi beni :) neyse asıl konuya geleyim bu rüyaların ardından bi kaç belirtide olunca test yapmak istedim ve adetime henüz 10 gün varken yaptım negatif pek moralimi bozmadım erken diye sonra testi bıraktım çekmeceye ertesi gün bir açtım gayet koyu bir şekilde ikinci çizgi hemen tekrar yaptım negatif bu sefer ertesi günde çıkmadı ister istemez insanın umudu biraz yıkılıyor şuan 8 gün var adetime böyle olupta hamile kalan oldumu ?

Son düzenleme:
Genelde o testlerin 1-2 saat sonrası geçersiz olabiliyor işin ilginç yanı hamile olup testti negatif oln çok üye var sitede bende napıcam şaşırdım kaldım

Genelde o testlerin 1-2 saat sonrası geçersiz olabiliyor işin ilginç yanı hamile olup testti negatif oln çok üye var sitede bende napıcam şaşırdım kaldım
Senin baya geçmiş bence kan testi yaptirsan daha iyi olur en azından için rahatlar benimde belirtilerim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü psikolojik de olabilir bakalım bekliycem inşallah ikimizde hamişizdirrrrrr

Kimse yazmamış yinede son durumları yazayım :)) şuan adetime 3 gün var bel ağrım arttı vede idrar kokum değişti afedersiniz demir ve pas kokusu var enfeksiyon da olabilir ve çok fazla idrara çıkıyorum :KK43: Diğer belirtilerim aynen devam ediyor kasıklarımda hafif hafif batmalarim var uyku hali halsizlik çabuk yorulma alt karnımda ve göğüslerimde şişlik ve sızı var ve en ilginci normal de çok çok zor kilo alan biriyim hatta bir ara kilo almak için çok uğraşıyordum ama 1 aydır iştah açıklığı sebebiyle 4 kilo almışım 57 ken 61 olmuşum bende durumlar böyle adetim 3 gün geciktikten sonra test yapmak istiyorum hayırlısı olsun inşallah olsada olmasada Allahtan :)

Son düzenleme:
Screenshot_2018-12-01-11-37-06.png

Kızlar benım bat 28 Kasım yanı 4 gun gecıktım dun test yaptım negatif tı Halsızlık yorgunluk göğüs ucumda kararma var benım gıbı oncr negatıf sonra pozıtıf cıkan vst mı

Kızlar benım bat 28 Kasım yanı 4 gun gecıktım dun test yaptım negatif tı Halsızlık yorgunluk göğüs ucumda kararma var benım gıbı oncr negatıf sonra pozıtıf cıkan vst mı
evet olanları duymuştum bi kaç gün sonra tekrar yap inşallah çıkar

Amin amin inşallah ama benım umudum kalmadı sankı kahve rengı leke geliyor gibi
Hemen umutsuz olma yerleşme kanamasindada leke geliyor hatta normal adet gibi olmasada hafif kanaması olanlarda oluyor hayırlısı olsun inşallah canim

Back