Pazartesi kan vereyim o zaman inşallah testler bozukturKimyasal gebelik olur bu ay ben yaşadım kanda da pozitif gördüm 1 hafta sonra adet oldum
İnşallah pozitif tir canımPazartesi kan vereyim o zaman inşallah testler bozuktur
sabah test yapın denir ya genelde. sabah deneyin..Kızlar dün yaptıgım gebelik testi pozitif verdi bugun 2 yaptıgım negatif verdi bu durum başına gelen var mı ayrıca adetim de gecikti ne yapacağımı bilmiyorum var mı yok mu diye cok endişelendim
Aslında hepsini sabah yaptım sadece pozitif olanı dün sabah yaptım cokta güvenmiyorum ama insan hevesleniyorsabah test yapın denir ya genelde. sabah deneyin..
Benmde ayni oldu kimyasal oldu malesef inşallah sizin vardrKızlar dün yaptıgım gebelik testi pozitif verdi bugun 2 yaptıgım negatif verdi bu durum başına gelen var mı ayrıca adetim de gecikti ne yapacağımı bilmiyorum var mı yok mu diye cok endişelendim
Umudumu yitirmiyom arkadasım 7 haftalık hamileyken bile silik çıkmış testi bende diyorum inşallah benim de bebeğim benimledirBenmde ayni oldu kimyasal oldu malesef inşallah sizin vardr
Gerçekten bu cevabınız için çok teşekkür ederim zaten emek vermeden beklemeden zamanı gelmeden hiçbir şeyin meyvesini yiyemiyoruz hep karamsarlık hep kötü düşünceye girip kendimizi üzüyoruz üzüldükçede bazı seyler yolunda gitmiyor inşallah Allah isteyen herkese anneliği tattırırYıllar evvel bu sitede hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarla birlikte ne testler yaptık :)Yıllar sonra bu siteye tekrar gelip bizim gibi anne olmayı bekleyen arkadaşlar görünce içim bi tuhaf oldu. Benim kızım puan 4 yaşında ,asla ümitsizliğe düşmeyin.Hiç bir sorunum olmamasına rağmen 3 yıl uğraştım ben,vazgeçtiğim anda gebe kaldığımı öğrendim. Yani kendini fazla şartlamak da maalesef psikolojik olarak gebeliği zora sokuyor. Dilerim en kısa zamanda sağlıkla hamile kalır ben sağlıkla doğurup /büyütürsünüz bebeklerinizi kızlar
Canım silik çizgi var ancak emin olmak için adetini beklemeni tavsiye ederim.Bilitorum zor ama en kesin sonuçları o dönemde almak mümkün. Hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı bilgi verebilecek olan var mı acaba
Sağol canım geçen ay daha koyu çıkmıştı adet olmuştum bu ay baya silik kafam allak bullak oldu strestenCanım silik çizgi var ancak emin olmak için adetini beklemeni tavsiye ederim.Bilitorum zor ama en kesin sonuçları o dönemde almak mümkün. Hakkında hayırlısı olsun
O kadar iyi anlıyorum ki seni, hamile kalmak için verdiğim mücadelede testlere verdiğim para ile kendime motorsiklet alırdımSağol canım geçen ay daha koyu çıkmıştı adet olmuştum bu ay baya silik kafam allak bullak oldu stresten
Benim de yaptıgım testler silik çıkıyor bugun de yaptım cok silik erken değil hemde normal kasetlerden en iyisi umut etmektense kan testi vermek yarın ilk işim o olacakMerhaba arkadaşlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı bilgi verebilecek olan var mı acaba
Testlere de çok güvenemiyorum açıkçası geçen ay çok daha koyu iken adet oldumBenim de yaptıgım testler silik çıkıyor bugun de yaptım cok silik erken değil hemde normal kasetlerden en iyisi umut etmektense kan testi vermek yarın ilk işim o olacak
Benim de kışın aynısı oldu bence kan testi ver en azından hayal kırıklığına ugramaTestlere de çok güvenemiyorum açıkçası geçen ay çok daha koyu iken adet oldum
Bi kaç gün daha beklim de adet olmazsam veririm artık kaç aydır uğraşıyorum olmayınca olmuyor işteBenim de kışın aynısı oldu bence kan testi ver en azından hayal kırıklığına ugrama
Böyle bir çizgi silik çıktığı için en az üç test yapmıştım, 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim sonra. Bir kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim.Kızlar dün yaptıgım gebelik testi pozitif verdi bugun 2 yaptıgım negatif verdi bu durum başına gelen var mı ayrıca adetim de gecikti ne yapacağımı bilmiyorum var mı yok mu diye cok endişelendim
Aynen öyle en iyisi bacımBi kaç gün daha beklim de adet olmazsam veririm artık kaç aydır uğraşıyorum olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?