- 20 Ekim 2024
- 7
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi Meftune Bal
Olmaması gerekir yoğun bir kanamamı , yoksa hafif pembesi akıntı ile karışık yerleşme kanaması
Olmaması gerekir yoğun bir kanamamı , yoksa hafif pembesi akıntı ile karışık yerleşme kanaması mı ?
Evet ağrim vardı ama çok şiddetli değil belim de ağrim var di bide karın alt bölgesinde yarin sabah kan varmaya gidicemAğrınız var mı belki düşük yapıyorsunuzdur bir doktora gidin
Aynen yarın bı gidicem çok teşekkür ederim desteğiniz içinEvet yoğun bir kanama ise yerleşme kanaması olmayabilir hakkınızda hayırlısı olsun bir gidin bencede
Ben beta dan dolayı adet olduğunu düşünmüyorum düşük kanaması olabilir arkadaşın dediği gibi yarın gittiğinizde netleşir inşallahBı arkadaşim adet olmuş 1 hafta sonra hamile olduğün öğrenmiş acaba bende de öyle bişey olabilir mı diye düşündüm
İnşallahBen beta dan dolayı adet olduğunu düşünmüyorum düşük kanaması olabilir arkadaşın dediği gibi yarın gittiğinizde netleşir inşallah
Ben asilama olmustum ve kanam geldi regal olmus sun dedi doktor tup bebek onerdi bana 50 dedi arkadaslar benim esim site gorevlisi Konya da evimiz de kira cok caresiz kaldim ve sehir hastanesine gitmistim ve bi parka otirdum agladim agladim icimi bosaltim eve geldim bide gobekten asilama varmis O nasil bilen yaptiran varmi rabbim Sen buyuksun sebebuni Sen ver ol dersen olur rabbimAynen yarın bı gidicem çok teşekkür ederim desteğiniz için
abla kan verdinmiİnşallah