• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi negatif cikip hamile olan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçer bak ben öğreneli 8 gün olmuş su gibi valla aynı ay bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah :)
Ayyy inşallah nelere heves ediyorum diş hediğine kadar ne giyeceğimizi hesapladım düşün :D

Hanımlar ben araniza yeni katıldım. O yüzden öncelikle merhaba
Ben henüz 7 aylık evliyim ilk 4 ay doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım eşim korunmaya devam etti. Şimdi sorum şöyle olacak bu ay ki adetim ayın 7 sinde bitti ilk korunmasız ilişkimiz bu ayın 13 unde oldu yumurtlama dönemim bu ayın 24 ü bi sonra ki adet tarihim de temmuz 8 diye tahmin ediyorum çünkü kızlığımdan beri hep düzensiz adetlerim yarın kan testi yaptırıcam aşırı baş dönmesi, duygusallık, yorgunluk, baş ağrısı yaşıyorum çok tecrübesizim çekiniyorum kimseye bişey de soramıyorum acaba hamile olma şansım var mı evde yaptığım testler hep negatif uzun oldu hakkınızı helal edin nolur bana bi yol gösterin bende anne olmak istiyorum

Hanımlar ben araniza yeni katıldım. O yüzden öncelikle merhaba
Ben henüz 7 aylık evliyim ilk 4 ay doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım eşim korunmaya devam etti. Şimdi sorum şöyle olacak bu ay ki adetim ayın 7 sinde bitti ilk korunmasız ilişkimiz bu ayın 13 unde oldu yumurtlama dönemim bu ayın 24 ü bi sonra ki adet tarihim de temmuz 8 diye tahmin ediyorum çünkü kızlığımdan beri hep düzensiz adetlerim yarın kan testi yaptırıcam aşırı baş dönmesi, duygusallık, yorgunluk, baş ağrısı yaşıyorum çok tecrübesizim çekiniyorum kimseye bişey de soramıyorum acaba hamile olma şansım var mı evde yaptığım testler hep negatif uzun oldu hakkınızı helal edin nolur bana bi yol gösterin bende anne olmak istiyorum
Adetinin gecmesini bekle bence canim,testler o zaman doğru sonuc verir diye biliyorum.İnsallah hamilesindir.

Adetinin gecmesini bekle bence canim,testler o zaman doğru sonuc verir diye biliyorum.İnsallah hamilesindir.

Ayy inşallah yarabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını verir inşallahurahman bugün kan testi yaptırdım saat 3 den sonra netten bakıcam değer kaç olmalı hamilelik için bilginiz var mı acaba

Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????

Benimde 14 haziran bat canim. Bende hâlâ olmadim. Ama test yapmaya da korkuyrm yapmadim. :KK66:
benim hala olmadı ama idrar testleri negatif , bir daha kanda vermedim. göğüslerim çok ağrıyor ilk gebeliğimde de böyle olmuştu tek belirtim göğüs ağrısı ve hafif baş dönmesi idi. şimdi ikiside var ama bilmiyorum senin ne oldu yaptın mı test?

benim hala olmadı ama idrar testleri negatif , bir daha kanda vermedim. göğüslerim çok ağrıyor ilk gebeliğimde de böyle olmuştu tek belirtim göğüs ağrısı ve hafif baş dönmesi idi. şimdi ikiside var ama bilmiyorum senin ne oldu yaptın mı test?
Ben kan tahlili verdm yok cikinca muayene oldm kist cikti .. simdi d.kontrol hapi verdi doktor bir ay ara verdik yani.. rahim filmi cektirmeyi dusunuyrm

Ben kan tahlili verdm yok cikinca muayene oldm kist cikti .. simdi d.kontrol hapi verdi doktor bir ay ara verdik yani.. rahim filmi cektirmeyi dusunuyrm
anladım canım benimde eğer olmazsa bayramdan sonra gideceğim doktora. bugün test yaptım gri silik bir çizgi çıktı ancak ışıkla falan bakınca görünüyor acaba diyorum olabilir mi. kafayı yemek üzereyim ilki boş gebelik olduğu için kürtaj oldum çok sıkıntılı idi şimdide istiyoruz olmuyor. :/ insan ne kadar aciz ben artık bunu çok net anlıyorum. sana da çok ama çok geçmiş olsun kist bende de vardı d. kontrol hapı bana fayda etmedi soğan suyu ile kurtuldum , yani ben ona yoruyorum. denemediysen tavsiye ederim arkadaşım

Geç döllenme olabilir adet gününden 25 gün sonra gebeliği öğrenenlerde var hafta içi bir kan ver en iyisi inşallah bebişin seninledir
Kuzucum ben seni takip ediyordum hamile kalmissin ne guzel nasil hamile kaldin anlqtsana biraz ben gecen ayda kalamadim cunki

anladım canım benimde eğer olmazsa bayramdan sonra gideceğim doktora. bugün test yaptım gri silik bir çizgi çıktı ancak ışıkla falan bakınca görünüyor acaba diyorum olabilir mi. kafayı yemek üzereyim ilki boş gebelik olduğu için kürtaj oldum çok sıkıntılı idi şimdide istiyoruz olmuyor. :/ insan ne kadar aciz ben artık bunu çok net anlıyorum. sana da çok ama çok geçmiş olsun kist bende de vardı d. kontrol hapı bana fayda etmedi soğan suyu ile kurtuldum , yani ben ona yoruyorum. denemediysen tavsiye ederim arkadaşım
Eger hemen ciktiysa o cizgi gebelik olabilir ama bekleyen testler yaniltici olabiliyor. Allah razi olsn canim benim bende yapacagim sogan suyu bende ona cok guveniyrm . Tabi ki biz insanlar cok aciziz Rabbim sınavimizi kolay eylesin. Rabbim hic bir duayi bos geri cevirmez . Hakkimizda hsyirlisini.nasip etsin hayirli evlatlar nasip etsin insallah ;)

Back