• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi negatif cikip hamile olan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Degiskenruhlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
234
Puanlar
103
Adet günüm hep düzenliydi fakat bu ay adet günüm geldiğinde pembemsi hafif bir akinti oldu,sonra adet olmadim.Üzerinden 7 gün geçti ve test yaptim negatif çikti.Bacaklarimda,kasigimda ve belimde de agri oluyor.Böyle olup hamile olan var mi acaba ?

Ben 8 gün fan geçtiğinde test yapmıştım negatif çıkmıştı, sonrasında kan testinde gebelik çıktı. Benim değerim düşük olduğu için çıkmamış, sağlıklı gebelik de değilmiş zaten. Şüpheniz varsa kan testi yaptırın mutlaka

Ben 8 gün fan geçtiğinde test yapmıştım negatif çıkmıştı, sonrasında kan testinde gebelik çıktı. Benim değerim düşük olduğu için çıkmamış, sağlıklı gebelik de değilmiş zaten. Şüpheniz varsa kan testi yaptırın mutlaka
Hafta ici yaptirmayi düsünüyorum.Sağlikli değilmiş derken ne oldu peki?

Geç döllenme olabilir adet gününden 25 gün sonra gebeliği öğrenenlerde var hafta içi bir kan ver en iyisi inşallah bebişin seninledir

Yaptirmadan adet oldum malesef hamile değilmişim ama insallah sizde olmuştur.
anladım olsun canınız sağolsun elbet Rabbim in bir bildiği var, ben hala olmadım 14 hazirandı bat 13ünde yaptırdım kan tahlili <100 yazıyor ama hala tık yok idrar testleride negatif bir tane silik pozitif gördüm o kadar. sonra yine negatif oldu :( bundan önce iki aylık düşüğüm var Şubat ta inşallah varsada bir terslik yoktur :(

anladım olsun canınız sağolsun elbet Rabbim in bir bildiği var, ben hala olmadım 14 hazirandı bat 13ünde yaptırdım kan tahlili <100 yazıyor ama hala tık yok idrar testleride negatif bir tane silik pozitif gördüm o kadar. sonra yine negatif oldu :KK43: bundan önce iki aylık düşüğüm var Şubat ta inşallah varsada bir terslik yoktur :KK43:
İnşallah olmuştur canım moralini bozma ama fazla da dert etme.Allah nasip eder insallah en yakin zamanda.Ben birden bi hayal kirikligi yasadim adet olunca ama simdi gecti napalim olsun diyorum.O belirsizlik insani strese sokuyor biraz da.

İnşallah olmuştur canım moralini bozma ama fazla da dert etme.Allah nasip eder insallah en yakin zamanda.Ben birden bi hayal kirikligi yasadim adet olunca ama simdi gecti napalim olsun diyorum.O belirsizlik insani strese sokuyor biraz da.
aynen öyle ben hamilelik derdinden çok şuan kasıklarım çok ağrıyor bari yoksa hasta olayım istiyorum çünkü olmayınca da sıkıntı oluyor :( kadın olmak zor gerçekten.

ben bundan önceki gebeliğimi hiç istemediğim bir anda öğrendim düşünmeyince oluyor tecrübe ile sabit :)

aynen öyle ben hamilelik derdinden çok şuan kasıklarım çok ağrıyor bari yoksa hasta olayım istiyorum çünkü olmayınca da sıkıntı oluyor :KK43: kadın olmak zor gerçekten.

ben bundan önceki gebeliğimi hiç istemediğim bir anda öğrendim düşünmeyince oluyor tecrübe ile sabit :)
Evet dogrudur ben yasamadim ama etraftan cok duyuyorum öyle bir anda olanlari,ben de en iyisi düşünmemek diyorum artik ama adet gecikince ve kasiklar ağriyinca insan ister istemez düsünmeye başliyor:)İnsallah seninki de bir an önce sonuçlanir.Allah kalbine göre verir umarim.

Evet dogrudur ben yasamadim ama etraftan cok duyuyorum öyle bir anda olanlari,ben de en iyisi düşünmemek diyorum artik ama adet gecikince ve kasiklar ağriyinca insan ister istemez düsünmeye başliyor:)İnsallah seninki de bir an önce sonuçlanir.Allah kalbine göre verir umarim.
Amin canım hepimiz için inşallah güzel haberler alırız hepimiz :)

anladım olsun canınız sağolsun elbet Rabbim in bir bildiği var, ben hala olmadım 14 hazirandı bat 13ünde yaptırdım kan tahlili <100 yazıyor ama hala tık yok idrar testleride negatif bir tane silik pozitif gördüm o kadar. sonra yine negatif oldu :KK43: bundan önce iki aylık düşüğüm var Şubat ta inşallah varsada bir terslik yoktur :KK43:
Benimde 14 haziran bat canim. Bende hâlâ olmadim. Ama test yapmaya da korkuyrm yapmadim. ;)

Rabişş sana dedimm bebeğin olabilir diyee :) maşallahh hamilesin gözün aydın canım
Vallahi dedim kızz 3 gün oluyo gecikeli şaka gibi geliyor bazen ben nasıl dayanıcam günler nasıl geçicek hiiiç bilmiyorum çabukcak karnım çıksa :D Daolasın canımmm

Vallahi dedim kızz 3 gün oluyo gecikeli şaka gibi geliyor bazen ben nasıl dayanıcam günler nasıl geçicek hiiiç bilmiyorum çabukcak karnım çıksa :KK70: Daolasın canımmm
Hamilesin galiba ne güzel maşallah,inşallah sağ salim doğar bebeğin☺

Vallahi dedim kızz 3 gün oluyo gecikeli şaka gibi geliyor bazen ben nasıl dayanıcam günler nasıl geçicek hiiiç bilmiyorum çabukcak karnım çıksa :KK70: Daolasın canımmm
Geçer bak ben öğreneli 8 gün olmuş su gibi valla aynı ay bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah :)

Back