S
serdi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karçiçexgxi
kızlar negatiff çıktı umutlar başka baharaa
hayırlısı canım inşşallah en kısa zamanda olur benim umutta başka baharda napalım nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar negatiff çıktı umutlar başka baharaa
kızlar çok sağolun desteğiniz için ama 4.yıl biticek aşılama ilkte olsa werilen emek çok bunlar üzüyor insanı nekadar olumsuzda düşünsem içimde biyerlerde belki olumludur düşüncesini taşıyordum ama olmadı...1saat ağladım ilk öğrendiğimde ama allaha sığınmaktan başka çaremiz yokki werecek olan o bizim hayır gördüklerimizde bazen şer olabiliyor ama biz istiyoruz iştee bilmeden. ama bu şekilde ewlilik çok tekliyor herşey bağlantılı artık bi çocuk olsada tam bi aile olsak...yinede allaha bırakıyorum muhakkak wardır bir bildiği kii wermedi bu aydaa. gatada yaptırdım ben canım bu ay dinlenme werdi sonraki aya 2. ye start wericez.insallah sizin tutar kızlar yemin ederim canı gönülden diliyorum bunuu...
yrn ailemin yanına gidicem zaten kafam dağılsın birazz allahım şu düşünceden arınmayı nasip etsinn
Üzülme canım elbet bizimde bebeklerimizin zamanı gelecek,her ay aynı şeyi yaşıyoruz hepimiz..Senin sorunun nedir cnm?Benim yumurtalıklarım tembel 1 senedir uğraşıyorum önümüzdeki ay bende aşlama denicem..
Tatlım bende de hararet var ve vücudum ateş gibifisfisfisarkadaşlar aşırı terleme ve vuctta hararet belirti olabilirmi
kıslaarr benim soruma cvp yok muuu:çok üzgünüm:
Canımcım eğer 28 günde bir adet görüyorsan daha 3-4 günün var demektir, ama dayanamıyacaksan erken gebeliği teşhis eden testler var bir şansını dene istersen..yerimseniben. Bu arada yumurtlama günün tabikide geçmiş a.s