• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi için beklemelimiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
Aşağı yukarı 6-7 aydır korunmuyorum öncesinde vajinismus hastasıydım ve tedavi olup kurtuldum.
Gebelik düşünüyordum iki defa muayene oldum ama bir sene beklememi istemişlerdi. Folik asit kullanıyorum ve adetdüzensizliğim de yoktur ama şimdi üzerinden üç gün geçti inanılmaz derecede göğüslerim acıyor sizce test için beklemeli miyim ?
Çok istiyorum bir evladım olsun

Aşağı yukarı 6-7 aydır korunmuyorum öncesinde vajinismus hastasıydım ve tedavi olup kurtuldum.
Gebelik düşünüyordum iki defa muayene oldum ama bir sene beklememi istemişlerdi. Folik asit kullanıyorum ve adetdüzensizliğim de yoktur ama şimdi üzerinden üç gün geçti inanılmaz derecede göğüslerim acıyor sizce test için beklemeli miyim ?
Çok istiyorum bir evladım olsun
Reglinin üzerinden 3 gun geçtiyse yap canım inşaallah varsa çıkar

Her zaman adet olmaya yakın göğüslerim acımaya ağrımaya başlıyordu bu seferde öyleyim ama bu bi hamilelik belirtisi midir bilmiyorum
Hamilelik belirtileri ile regli belirtileri benim bire bir aynı şekilde olmuştu hatta kesin adet olucam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim ve hamileyken dahi regl tarihim geldiğinde belim ve karnımda kasıklarımda aynı ağrı oluyor garip bir şekilde

Hamilelik belirtileri ile regli belirtileri benim bire bir aynı şekilde olmuştu hatta kesin adet olucam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim ve hamileyken dahi regl tarihim geldiğinde belim ve karnımda kasıklarımda aynı ağrı oluyor garip bir şekilde
Canım bendede var regl günüm de olmam lazım ama geçti idrar yolu enfeksiyonu vardı idrar tahlili ve kan testi verdim adet olmam gereken günden ikigün önce çıkmadı şuan ne yapsam bilemedim acaba ilaçlardan mı olamadım diye düşünüyorum 🤔

Back
X