Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken gebelik testini kullanmıştım bu markanın. yani hepsi negatifti yalancı pozitif göstermemisti. en azından o konuda güvenilir diyebilirim
evet öyle zaten ama kaset testini hiç denemedüm kaset test olarak ben laboquick kullandım hepNormal kaset testi diğerlerine göre çok uygun gerçekten
Markaları bilmiyorum açıkçası bu zamana kadar 5 tane falan almıştım eczaneden,o da hangisinden ne denk gelirseFreely hamilelik testi güvenilir mi çok uygun fiyatı kızlar
Bence de öyle ben aradaki fiyat farkı için sormuştumMarkaları bilmiyorum açıkçası bu zamana kadar 5 tane falan almıştım eczaneden,o da hangisinden ne denk gelirse
Ama gecenlerde şüphelenip days doctor marka erken gebelik test almistim
Sonrasinda internetten yorumlarında hep sahte pozitif çıkarttığı yazıyordu moralim bozulmuştu
Ama yaptım negatif çıktı
Devamında adetim gecikince bi başka test aldım pozitif çıktı(pozitif doğru olanmış kan degerimde çıktı)
Yani diyeceğim bu testler beyaz eşya gibi bence kimine ayni markanin iyisi kimine kötüsü denk geliyor
Bana yalancı pozitif gösterdi freelyMarkaları bilmiyorum açıkçası bu zamana kadar 5 tane falan almıştım eczaneden,o da hangisinden ne denk gelirse
Ama gecenlerde şüphelenip days doctor marka erken gebelik test almistim
Sonrasinda internetten yorumlarında hep sahte pozitif çıkarttığı yazıyordu moralim bozulmuştu
Ama yaptım negatif çıktı
Devamında adetim gecikince bi başka test aldım pozitif çıktı(pozitif doğru olanmış kan degerimde çıktı)
Yani diyeceğim bu testler beyaz eşya gibi bence kimine ayni markanin iyisi kimine kötüsü denk geliyor
Hevesle bekliyoruz zaten, üstüne yalancı pozitif olduğunu öğrenince yüksekten düşüyordur insanBana yalancı pozitif gösterdi freely