Hamilelik testi acil

xeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
8
11
88
35
İyi geceler kızlaaaarr,
acil yardıma ihtiyacım var. Kısaca özet geçeyim. 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor. Birçok kez doktora gittik, bende eşimde sağlıklıyız.
Derdime gelirsek, her zamankinden farklı olarak 10 gündür göğüslerimde. bıçak gibi sancılar ve hassasiyet var. Kokuya duyarlılık var. Adetime 5gün vardı. Dayanamadım
bu gectigimiz pazar günü 2 adet erken gebelik testi yaptim. Testin resmini asagiya yükledim, ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı. Her ikisinde de aynı cikti. İlk 2 dakikada çıktı.
Tam hamile miyim acaba diye sevinirken, bugün adet oldum, oysa adetime 3 gün vardı. Normalde çoook şiddetli ağrılarım olurdu ama çok tuhaf şuan yok. Sadece kasıklarım da aşırı hir basınç ve ateşlenme var. Patlayacak gibi. Ama hiç agri yok. Çok koyu kahverengi geliyor. Afedersiniz daha kırmızıyı göremedim.

Derslerim var ve doktora perşembe gününe kadar gidemem. Lütfen yardımcı olun kızlar bu durum normal mi ? Neden böyle oldu ?

.
 
Teste göre hamile görünüyor ama hayırlısı olur inşallah stres yapmayın stres de etkiliyor
 
Çok silik gözüküyor ama tam emin de olamadım
Allah gönlüne göre verir inşallah
Kanda baktır
 
Gebelik var gibi gorunuyor ama kimyasal filan olabilir belki kahverengi diyorsun cunku. Bence kan ver, 2 gun sonra tekrar verir ogrenirsin
 
Adet olmussunuz. Alttaki yaziyi okumamisim. Uzulmeyin. Hayirlisiyla olur insallah.
 
Çok silik gözüküyor ama tam emin de olamadım
Allah gönlüne göre verir inşallah
Kanda baktır

Canim kimyasal olabilir adet olduysan

Gebelik var gibi gorunuyor ama kimyasal filan olabilir belki kahverengi diyorsun cunku. Bence kan ver, 2 gun sonra tekrar verir ogrenirsin

Sağolun kızlar, çok telaş yaptım. Kan vericem perşembe günü. Nasıl vakit geçecek bilmiyorum çok sevinmiştim hamileyim diye.
 
Kahverengı lekeyse yerlesme kanaması da olabılır.kırmızı gelmedıgıne gore.teste gore var gorunuyor cunku.
 
Sağolun kızlar, çok telaş yaptım. Kan vericem perşembe günü. Nasıl vakit geçecek bilmiyorum çok sevinmiştim hamileyim diye.
Bence yarın ilk işin sabah kan vermelısın.olakı hamıleysen bır sure ıstırat etmen gerekebılır kanamanın kesılmesı için.Ki 3 senedırde beklenen bır gebelık.herseyden onemli.ona gore onlemlerını erkenden alman gereklı.Ne yapıp ne edıp sabah hemen kan. Vermeye calıs.ilerde pişman olmamak adına canım umarım sonucta istedıgın gıbı çıkar.
 
Çok haklısın. Çok panik oldum Perşembeyi bekleyemiycem zaten. Yarın sabah izin alıp kan vereceğim. İnşaallah vardır hamilelik.. Düşük gibi birşey olsa böyle olmaz değil mi?
 
Adet olmussunuz. Alttaki yaziyi okumamisim. Uzulmeyin. Hayirlisiyla olur insallah.
Siz yazmıştınız sanırım, düzeltmişsiniz. Sizin nasıldı? Yerleşme kanamasında böyle çok gelir mi? Leke gibi değil benim kahverengi akıntıl ama adet gibi çokta değil..
 
Canım sana şöyle anlatayım.benım 2 cocugum var.ilk cocugum da gunum gecmeden kahve kahve leke gelıyordu.adetıme 5 6 gun varken.ozellıkle ilişkiden sonra hatta bende cok korkmustum.rahımde yara fılanmı var dıye.megerse yerlesme kanamasıymıs.leke leke oldugu için supelendım.test yaptım.sonuc pozıtıf cıktı.hemwn doktora gıttım.yerlesme kanaması oldugunu soyledı.her ihtımale karsın aspırın ve dusuk onleyıcı ılac verdı.Tabıkı ıstırat etmemı soyledı.Ama ben cok acele ettım gıtmekte doktora.adetımın gecmesınden 2 gun sonra doktora gıtmıştım.suan oglum 9 yasında.Bence gebelık supesı durumunda hemen test yapıp tedbır amaclı zaman kaybetmeden doktora gıtmek gereklı.inşallah senınde sınucun pozıtıftır benım testımde sılık cızgı cıkmıstı.
 

Allah bağışlasın yavrunu sana. İnşaallah mezuniyetini, düğününü de görürsün. :) Bıktım her ay beklemekten ve testlerden. Ne kadar umut etsem de.. benimki yerleşme değil gibi çünkü gelen kahverengi akıntı, leke gibi az değil öyle. 3 yıldır ilk kez silikte olsa çift cizgi gördüm ama onda da adet oldum. Kasıklarım patlayacak gibi baskı var. Sabahı zor ederim artık. Bakalım yarın ne olacak..
 
Haklısın canım.Cok zor bır durum.Allah tan umıdı kesmemek lazım.insallah en yakın zamnda kucagını doldurur.Vardır muhakkak vaktı zamanı.guzel dıleklerın içinde cok tesekkur ederım.
 
InşaAllah vardir canim benim Rabbim gonlune gore versin inşaAllah
Varsa ssize bagislasin inşaAllah
 
her ihtimale karşı kan testini mutlaka yaptır başka türlü için rahat etmez canım
 
InşaAllah vardir canim benim Rabbim gonlune gore versin inşaAllah
Varsa ssize bagislasin inşaAllah

her ihtimale karşı kan testini mutlaka yaptır başka türlü için rahat etmez canım
İnşaallah, bir saate kan verecegim. ama umudum kalmadı artık kızlar akıntı devam ediyor az az rengi visne cürügüne döndü, adet oluyorum sanırım. Ama testlerde niye silik ikinci cizgi çıktı, üstelik erken testlerden yapmıştım. Bu kafamı karıştırıyor ve ilk kez ağrısız adet oluyorum.
Kendimi hala hamiş hissediyorum, çok sinir bozucu. Cokta umutlanmıştım çok ama cok Üzgünüm..
 
kuzum sen testi yaptır herşey orda belli olur iyi düşün yi olsun belki üzerine görürsün belki kimyasal gebeliktir. ama mutlaka yaptır testi haber ver bizede
 
Sonuc cıktımı.??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…