Çok silik gözüküyor ama tam emin de olamadım
Allah gönlüne göre verir inşallah
Kanda baktır
Canim kimyasal olabilir adet olduysan
Gebelik var gibi gorunuyor ama kimyasal filan olabilir belki kahverengi diyorsun cunku. Bence kan ver, 2 gun sonra tekrar verir ogrenirsin
Bence yarın ilk işin sabah kan vermelısın.olakı hamıleysen bır sure ıstırat etmen gerekebılır kanamanın kesılmesı için.Ki 3 senedırde beklenen bır gebelık.herseyden onemli.ona gore onlemlerını erkenden alman gereklı.Ne yapıp ne edıp sabah hemen kan. Vermeye calıs.ilerde pişman olmamak adına canım umarım sonucta istedıgın gıbı çıkar.Sağolun kızlar, çok telaş yaptım. Kan vericem perşembe günü. Nasıl vakit geçecek bilmiyorumçok sevinmiştim hamileyim diye.
Çok haklısın. Çok panik oldum Perşembeyi bekleyemiycem zaten.Bence yarın ilk işin sabah kan vermelısın.olakı hamıleysen bır sure ıstırat etmen gerekebılır kanamanın kesılmesı için.Ki 3 senedırde beklenen bır gebelık.herseyden onemli.ona gore onlemlerını erkenden alman gereklı.Ne yapıp ne edıp sabah hemen kan. Vermeye calıs.ilerde pişman olmamak adına canım umarım sonucta istedıgın gıbı çıkar.
Siz yazmıştınız sanırım, düzeltmişsiniz. Sizin nasıldı? Yerleşme kanamasında böyle çok gelir mi? Leke gibi değil benim kahverengi akıntıl ama adet gibi çokta değil..Adet olmussunuz. Alttaki yaziyi okumamisim. Uzulmeyin. Hayirlisiyla olur insallah.
Canım sana şöyle anlatayım.benım 2 cocugum var.ilk cocugum da gunum gecmeden kahve kahve leke gelıyordu.adetıme 5 6 gun varken.ozellıkle ilişkiden sonra hatta bende cok korkmustum.rahımde yara fılanmı var dıye.megerse yerlesme kanamasıymıs.leke leke oldugu için supelendım.test yaptım.sonuc pozıtıf cıktı.hemwn doktora gıttım.yerlesme kanaması oldugunu soyledı.her ihtımale karsın aspırın ve dusuk onleyıcı ılac verdı.Tabıkı ıstırat etmemı soyledı.Ama ben cok acele ettım gıtmekte doktora.adetımın gecmesınden 2 gun sonra doktora gıtmıştım.suan oglum 9 yasında.Bence gebelık supesı durumunda hemen test yapıp tedbır amaclı zaman kaybetmeden doktora gıtmek gereklı.inşallah senınde sınucun pozıtıftır benım testımde sılık cızgı cıkmıstı.
InşaAllah vardir canim benim Rabbim gonlune gore versin inşaAllahAllah bağışlasın yavrunu sana. İnşaallah mezuniyetini, düğününü de görürsün. :) Bıktım her ay beklemekten ve testlerden. Ne kadar umut etsem de.. benimki yerleşme değil gibi çünkü gelen kahverengi akıntı, leke gibi az değil öyle. 3 yıldır ilk kez silikte olsa çift cizgi gördüm ama onda da adet oldum. Kasıklarım patlayacak gibi baskı var. Sabahı zor ederim artık. Bakalım yarın ne olacak..
InşaAllah vardir canim benim Rabbim gonlune gore versin inşaAllah
Varsa ssize bagislasin inşaAllah
İnşaallah, bir saate kan verecegim. ama umudum kalmadı artık kızlar akıntı devam ediyor az az rengi visne cürügüne döndü, adet oluyorum sanırım. Ama testlerde niye silik ikinci cizgi çıktı, üstelik erken testlerden yapmıştım. Bu kafamı karıştırıyor ve ilk kez ağrısız adet oluyorum.her ihtimale karşı kan testini mutlaka yaptır başka türlü için rahat etmez canım
kuzum sen testi yaptır herşey orda belli olur iyi düşün yi olsun belki üzerine görürsün belki kimyasal gebeliktir. ama mutlaka yaptır testi haber ver bizedeİnşaallah, bir saate kan verecegim. ama umudum kalmadı artık kızlar akıntı devam ediyor az az rengi visne cürügüne döndü, adet oluyorum sanırım. Ama testlerde niye silik ikinci cizgi çıktı, üstelik erken testlerden yapmıştım. Bu kafamı karıştırıyor ve ilk kez ağrısız adet oluyorum.
Kendimi hala hamiş hissediyorum, çok sinir bozucu. Cokta umutlanmıştım çok ama cok Üzgünüm..
Sonuc cıktımı.??İnşaallah, bir saate kan verecegim. ama umudum kalmadı artık kızlar akıntı devam ediyor az az rengi visne cürügüne döndü, adet oluyorum sanırım. Ama testlerde niye silik ikinci cizgi çıktı, üstelik erken testlerden yapmıştım. Bu kafamı karıştırıyor ve ilk kez ağrısız adet oluyorum.
Kendimi hala hamiş hissediyorum, çok sinir bozucu. Cokta umutlanmıştım çok ama cok Üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?