- 21 Ekim 2020
- 7
- 3
- 1
- 28
Silik bir ikinci çizgi var gibi hamile miyim lütfen yardım edin !!!!!yüksel ihtimal hamilesin canım benöde böyleydi kuzuma hamileyken
Ama şimdiden de çıkmaz ki hamile olup olmadığın yada bellide üsten gördünKesin midir sizce
hayır günüm geçmedi 10 gün önce oldum daha regl dönemime cok var
Bence yok 10 gün önce regl olmuşsunuz üstüne görme olsaydı daha koyu çıkardı diye düşünüom en garanti kan benim başıma çok geldi böyle teste çıkıpta kanda çıkadıqı hakkınızda hayırlısıDr.prüfer
Senin yerinde olsam özel bi hastaneye gidip kan verirdim canım. Sonuç 5in üzerindeyse hamilesin demektir.2 saate de çıkar. Yarin da ona gore randevu alır muayene olursunSabah ilk idrarla yaptım aslında bunu da
Bilemedim bende ya test yanlış kuruma çizgisi de değil net çıkmış kan versin yinedeÜstüne görme olsa daha koyu olurdu bence
Kuruma çizgisi olmadıqı belli ama üstüne görme olsa daha koyu çıkması gerekirdi bence test bozukBilemedim bende ya test yanlış kuruma çizgisi de değil net çıkmış kan versin yinede
Bemce 3 4 gün snra testi yeniden yap başka bir marka al ama bu seferGecikmedim ama ben ?
Yarın başka bir markayla denicemBemce 3 4 gün snra testi yeniden yap başka bir marka al ama bu sefer
Testte bozuk olabilirKuruma çizgisi olmadıqı belli ama üstüne görme olsa daha koyu çıkması gerekirdi bence test bozuk
Merhaba canım yaptın mı test merak ettim sonucuYarın başka bir markayla denicem
Bilmiom canım hiç öyle denemedim ama varsa çıkar zaten sonraki idrarda daDeneyeceğim birazdan. Sabah ilk idrarırımı bi kaba koymuştum onunla denesem olur mu. Sabahta değil aslında yarım saat önce ilk idrarım
İkinci testlerim tek çizgi suan yarım saatt oldu bekleyeliSonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?