Kimyasal gebelik olabilir mi kesin midir sizceHayırlı olsun var
Hamilesiniz hayırlı olsun kan verinSilik bir ikinci çizgi var gibi hamile miyim lütfen yardım edin !!!!!
Günün geçtimi hamilelik varSilik bir ikinci çizgi var gibi hamile miyim lütfen yardım edin !!!!!
Kesin midir sizceSilik olunca da hamile olunuyor.
hayır günüm geçmedi 10 gün önce oldum daha regl dönemime cok varGünün geçtimi hamilelik var
Allah Allah üstüne mi görüyosunuz acaba kesin kan testi olur o zamanKesin midir sizce
hayır günüm geçmedi 10 gün önce oldum daha regl dönemime cok var
Çok mide bulantım olduğu için test yapayım dedim öylesine bilmiyorum olabilir miAllah Allah üstüne mi görüyosunuz acaba kesin kan testi olur o zaman
Hayır 10 gün önce oldum dah gecikmedim kiGünün geçtimi hamilelik var
Hayır 10 gün önce oldum gecikmedim kiGünün geçtimi hamilelik var
Testin markası ne ?Silik bir ikinci çizgi var gibi hamile miyim lütfen yardım edin !!!!!
Üstüne görme olsa daha koyu olurdu benceAllah Allah üstüne mi görüyosunuz acaba kesin kan testi olur o zaman
Ben öğlen 1 gibi yaptım 20 dk sonra falan bişey yoktu unutmuşum banyoda aksam üstü baktığımda gördüm tekrar bekleyince cıkmıs demekki bilmiyorum ki . Hayır daha yeni evliyim tedirginim ve şaşkınımBu çizgi hemen mı çıktı bekleyince mı.istemiyordunuz anladığım kadarıyla. Ama bayağı belirgin çıkmış kan verin hemen
Sabah ilk idrarla yaptım aslında bunu daIlk idrarla yapılmayınca koyu çıkmaz. Sabah yapınca bayağı koyu çıkacak bence. Ayrıca testteki çizgi silik falan da değil gayet belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?