Hamilelik..tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
623
173
kızlar merhaba.,
ben 25 ekımde evlendım. ve o tarıhte adet oldum zamanı olmamıs olsa da stresten. oncekı adet donemım 28 agustos ,5 ekim, 25 ekim. (25 ekımdekı stresten oldu )
29 ekımde adetım bıttı o gunden berı dun asırı calısmalar yapıyoruz ve bende iki gündür bacak ağrısı ,kollarımda uyuşma,mide yanması ,çok hafif bulantı hazımsızlık gibi bisey, şişkinlik ve gaz olusmaya basladı. sigara kullanıyordum ama 10 gundur falan sıgara gormeye tahammul bıle edemıyorum. türk kahvesi hastasıydım günde 4 5 fincan içerdim şimdi ise içemiyorum. çayda aynı şekilde..hamılelık olusması ıcın erken mı? hamıle olan tecrubelı arkadaslar yardım edebılır mı_? hamıle ısem ıdrarda ne zaman bellı olur ne zaman kan tahlılı yaptırmalıyım..? :18::26::26:

hamılelıkte tıksıntı bulantı gibi belırtıler hamıle kalır kalmaz oluşmaz en erken gebelıgın 6-7.haftasında başlıyor tıksınme duygusu ama kışısel farklılıklar olabılr tabıkı. idrarda bellı olmayabılır kan tahlılı yaptırın

aslında tiksinme değil de canım sanki içimden bi his bana sigara çay kahve içme diyor hatta dün akşam da rüyamda erkek bebeğim olmuş gördüm

ben şikayetlerinin psikolojik olabileceğini düşünüyorum.bende hamile olduğumdan emindim belirtilerden dolayı ama 6 aydır uğraşmamıza rağmen değilim.ve 6 aydır yaşamadığım belirti kalmamıştır herhalde.bekleyebilirsen adetinin geçmesini bekle derim ben

aslında tiksinme değil de canım sanki içimden bi his bana sigara çay kahve içme diyor hatta dün akşam da rüyamda erkek bebeğim olmuş gördüm

:)) hadi hayırlısı annelık hissi güçlü olur. cık şimdi bir sağlık merkezınde tahlilini yaptır 1 ssaat sonra sonucu alırsın:))) çocuk için erken veya geç bu tamamen sana bağlı.bende evlılıgımın 4 ayında hamile kaldım cok beklemek istemedim.

ben hemen ıstıyorum canm ama kan yada ıdrar ıcın erken dıe dusunuyorum ınsallah hayal kırıklıgına ugramam

ben de bukiliye katılıyorum canım benim de yaşamadığım belirti kalmadı hah bu ay kesin hamileyim diyosun fos çıkıyor şimdi sen çok istiyorsun kafan onda yaa o yüzden de psikolojik olarak böyle hissediyor olabilirsin....hani umarım olumludur da bu yüzdendir şikayetlerin biz hep böyle hissedip hüsrana uğradığımız için olumlu düşünmek zor oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…