Hamilelik te sirke kullanımı

sdakacar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
7
2
1
34
Arkadaşlar salata da bol üzüm sirkesi kullandım galiba zararlıymis Google a yazınca öyle yazıyor.Hamilelikte Üzüm sirkesi kullanan var mı

Her salata da kullanırım hep kullandım, hıc yasak diye duymadım, max. ne kadar bol olabilir ki, bir iki yemek kaşığı direkt içmek değil de salataya konulmuş sirkenin zararlı olacağını hiç duymadim bı oğlum.var şimdi de 23hqftik hamileyim biraz önce yedim sirkeli salata

Arkadaşlar salata da bol üzüm sirkesi kullandım galiba zararlıymis Google a yazınca öyle yazıyor.Hamilelikte Üzüm sirkesi kullanan var mı
Hiç böyle bir şey duymadım. Her şeyin fazlası zarar zaten sadece sirkeye özel bir durum değil bu. Bütün yeşillikleri sebzeleri vs. bol sirkeli suda bekletiyorum. Sonrasında duruluyorum ama illaki içine işleyen oluyordur. Bugüne kadar bir şey de olmadı. İnternette nar yemeyin diyen de var. Benim doktorum ne alaka diye gülmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…