Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Stresi bırakın kafanıza takmayın. Eşiniz de siz de olabilecek en rahat ruh haline bürünün. Bence tek çaresi stressizlik, kafaya takmama. Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder insallah ❤
Stresi bırakın kafanıza takmayın. Eşiniz de siz de olabilecek en rahat ruh haline bürünün. Bence tek çaresi stressizlik, kafaya takmama. Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder insallah ❤
Yumurtlama takvimini kullanabilirsiniz. Hamile kalma şansınızın en yüksek olduğu zamanları görebilirsiniz ordan. Onun dışında ben gerçekten ruh halinin etkilediğini düşünüyorum.
Yumurtlama takvimini kullanabilirsiniz. Hamile kalma şansınızın en yüksek olduğu zamanları görebilirsiniz ordan. Onun dışında ben gerçekten ruh halinin etkilediğini düşünüyorum.
Önce doktora gidip ultrasonla batırın hersey yolunda mı hormonlara falan adet takvimi indirin yumurtlama dönemlerinizi tespit edin e stres yapmayın soranlara da düşünmüyoruz diyin çevre baskısı yemeyin