Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigortalar önceden yapılmasını istiyor. Bekleme süresi oluyor çoğunlukla 1 yıl bekleme oluyor bazıları 6 ay bekleme istiyor. Bir tane şirketle görüşmüştüm sadece 1 ay bekleme istemişti ama söylediği fiyat o kadar uçuktu ki doktor randevusuna normal gidip doğum parasını kendimiz ödesek daha ucuza geliyordu. O yüzden yaptırmamıştık yani eğer bekleme süresiniz varsa sigorta yapın bekleyin hamile kalın öyle evet avantajlı oluyor ama yakın vadede hamilelik varsa parayı ödemek daha ucuza geliyorHamilelikte tamamlayici saglik sigortasi yaptirip dogumu dahil ettirebiliyor muyuz?
Ayrıca İstanbul Medipolde kişiye özel doğum paketleri varmis sanirim bununla ilgili bilgisi olan var mi?
Öncelikle birkaç sigorta şirketini arayıp şartları öğrenmen gerekiyor, yukarıda bahsetmişler sigorta şirketleri gebe kalmadan 6 ay - 1 yıl geçirmeniz şartıyla yapıyor bu bir genelleme siz firmalardan öğrenmelisiniz. yaptırmalı mısınız evet. oluyor mu emin değilim. sağlıklı bir doğum olsunDoğum paketi almali miyiz peki simdiden 9 haftalığım henüz
TESEKKUR EDERİMÖncelikle birkaç sigorta şirketini arayıp şartları öğrenmen gerekiyor, yukarıda bahsetmişler sigorta şirketleri gebe kalmadan 6 ay - 1 yıl geçirmeniz şartıyla yapıyor bu bir genelleme siz firmalardan öğrenmelisiniz. yaptırmalı mısınız evet. oluyor mu emin değilim. sağlıklı bir doğum olsun
Hangi Medical?sigortayı anlatmışşar tekrarlamicam. doğum paketleri hastaneden hastaneye değişiyor ama ben mesela medicalde yaptırıcam. 25.haftadayom. son aydaki kontrolleri kapsıyor sanırım 30 hafta sonrasını + doğum. nstler pakete dahil değil onların ücretini ödüyorsunuz.
daha kapsamlı olanları vardır ama bizim baktığımız paket bu sekilde. dediğim gibi hastaneden hastaneye de çok fark ediyordur. hastane özelinde araştırmanız gerekiyor
karadenizHangi Medical?
Baska subelerinde de var midir o sigorta acabakaradeniz
Ne kadar tuttu acabasigortayı anlatmışşar tekrarlamicam. doğum paketleri hastaneden hastaneye değişiyor ama ben mesela medicalde yaptırıcam. 25.haftadayom. son aydaki kontrolleri kapsıyor sanırım 30 hafta sonrasını + doğum. nstler pakete dahil değil onların ücretini ödüyorsunuz.
daha kapsamlı olanları vardır ama bizim baktığımız paket bu sekilde. dediğim gibi hastaneden hastaneye de çok fark ediyordur. hastane özelinde araştırmanız gerekiyor
Paket ne kadar acaba bilgi verebilir misinizsigortayı anlatmışşar tekrarlamicam. doğum paketleri hastaneden hastaneye değişiyor ama ben mesela medicalde yaptırıcam. 25.haftadayom. son aydaki kontrolleri kapsıyor sanırım 30 hafta sonrasını + doğum. nstler pakete dahil değil onların ücretini ödüyorsunuz.
Ben gebelik takibimi devlette yaptiriyorum sadece dogumu ozelde dusunuyorum. Sadece dogum ucreti hakkinda bilginiz var mi acabaMedicalpark en son herşey dahil doğum paketine 75 bin tl demişti. İçerisinde tüm doktor kontrolleri,ikili üçlü testler, ayrıntılı ultrason, nstler, doğum, oda süsleme, fotoğrafçı gibi şeyler vardı
Maalesef onu bilmiyorumBen gebelik takibimi devlette yaptiriyorum sadece dogumu ozelde dusunuyorum. Sadece dogum ucreti hakkinda bilginiz var mi acaba
illa ki vardır ya. gidip görüsün yardımcı olurlarBaska subelerinde de var midir o sigorta acaba
su an daha fiyat almadık. telefonda görüştük. pazartesi görüşmeye gidip ödeme yapıcaz. bakalım. ama arkadasim yaklaşık 3 ay önce 22 bine yaptı doğumunu. biz de aşağı yukarı öyle bir sey olur diye tahmin ediyoruz.Paket ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz
Bilgi aldiginizda bizi de buradan bilgilendirebilir misiniz acaba? Birde normal ve sezeryan dogum ucretleri bazi hastanelerde ayni oluyor orada nasil acabasu an daha fiyat almadık. telefonda görüştük. pazartesi görüşmeye gidip ödeme yapıcaz. bakalım. ama arkadasim yaklaşık 3 ay önce 22 bine yaptı doğumunu. biz de aşağı yukarı öyle bir sey olur diye tahmin ediyoruz.
başka bir arkadasim fotoğrafçısı, oda süsü vs komple bir paket aldi gecen kış ve o 65 bin ödemis. yani değişiyor.
medicalde de fark var benim çevremden gördüğüm 5-6 bin tllik bir fark oluyor.Bilgi aldiginizda bizi de buradan bilgilendirebilir misiniz acaba? Birde normal ve sezeryan dogum ucretleri bazi hastanelerde ayni oluyor orada nasil acaba