Hamilelik takıntısı

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
Yargılamadan yorum yaparsanız sevinirim..
Erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadık. Ama hiç birleşme olmadı. Hatta iç çamaşırlarıyla bile kalmadık. En son 29 martta birşeyler yaşandı. Spermler boynuma ve biraz aşağısına geldi. Sildim daha sonra da duşa girdim. O gün de tam ovulasyon günümdeydim. Her neyse duştan çıktım. Ve kafama taktım. O spermler suyla inip hamile kalırsam diye. Bu olaydan sonra idrar testi yaptım o kadar erken çıkmicağını bilsem de. Tabiki negatif. Sonra 5 gün sonra kan testi yaptırdım yine negatif. İki gün sonra başka bir özel hastanede yine kan testi yaptırdım ve yine negatif. Adetimin bugün yarın gelmesi gerek. Fakat kasık ağrım var mı yok mu anlamıyprum. Sürekli akıntım var.sürekli. Önceden böyle miydi bilmiyorum ama normal gelmiyor. ve beni asıl endişelendiren de idrarımı yaparken yanma oluyor. Kasıklarım da da bir acı var tek taraflı. Yine gidip test yaptıracağım muhtemelen.. ben bu takıntıdan bıktım adet olmam gerekiyor ama olmuyorum sürekli oldum mu diye bakıyorum. Sizlere sorum bu taktığım şekilde hamilelik olmaz değil mi?

Hamile degilsin
Idrar yolu enfeksiyonu geciriyor olabilirsin doktora git
Bilmeden de bir seyler yasamayin artik
Hamilelik gibi bir güzelligi mutlu bir sekilde haber almak varken endise ile korkuyla beklemek çok üzücü.

Hamile değilsinizdir de o pozisyon gerçekten zor bir pozisyon olmalı boyundan akanlar falan

boynunuzdaki spermle hamile kalmanız mümkün mu yahu, nasıl bir kafadır bu,
havuza ya da denize girince de test yapıyor musunuz, malum orda da sudan sperm bulaşabilir.

Takıntı haline getirmişsiniz sanırım bu da sizde ciddi bir kaygı bozukluğu yaratıyor. Sanırım evlilik olmadığı için ciddi bir hamile kalma korkusu içindesiniz. Biraz sakinleşin bence de hamile değilsiniz.

yav arkadaşım bu nasıl bir takıntıdır? madem bu kadar takacaksın psikolojin dayanmayacak ne diye bu işe giriştin? ya sonunu düşünmeden özgürce adamakıllı ilişkiye girin ya da öpüşmeden öte gitmeyin bu nedir yahu!

psikolojik olarak kafaya taktığın için reglinde gecikme yaşıyor olabilirsin .....olsaydı zaten testlerde çıkardı .....yanma enfeksiyondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…