• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik surecini nasil geciriyorsunuz????

En cokda beslenemedigim icin uzuluyorum... Ne sut ne yogurt yararli bisey yemiyorum...

üzülme sakın :45: bir süre sonra rahatlarsın inşallah :nazar: ben de mide bulantısından çok çektim sürekli tuzlu şeyler yedim çubuk kraker gibi.bir süre sonra rahatlıyor insan ama mesela benim mide yanmalarım son zamanıma gelmeme rağmen hala geçmedi.ama inadına yiyorum.sonuçta bir şekilde katlanıyor insan.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :nazar:

surekli gaz modundayım 7 haftalık olmama ragmen karnım 4 5 aylık gibi :) bulantıda yok goguslerim sis damarlı arada sırada bi bel agrısı yapıyor adet sancısı gibi geciyor..bu kadarı normalmi :)

merhaba arkadaşlar.benim bir sorum var.5 aylık hamileyim.iş yaparken veya günlük rutinde ayakkabı giyerken üstümü değiştirirken yere bir şey düştüğünde eğiliyorum.
bir de alaturka tuvalet kullanıyorum.
bebeğim eğilme sırasında sıkışır mı zarar görür mü:49:

benmde çok zor geçti.serumlarla beslendim tatlı yada tuzlu hiç bişe yemedim ama ilk 3 ay bebek anneden alıyor zaten ben 5.aydan sonra kendime geldim hastahanede çok yattım.şimdilerde anlıyorum sağlıklı olsunda herşeye katlanıyor insan..allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın

merhaba kızlar:)ben 36 haftalık hamileyim doğuma 2 hafta falan kaldı..neden 2 hafta diyorum çünkü oğlum 38.haftada doğcak gibi bir his var içimde:)norml doğum istiyorum ama ne ile karşılaşacağım neler yaşayacağım bilmiyorum o yüzden endişeleniyorum..yaz ayına denk geldiği için hamileleiğim zor geçiyor..bi yandan aşırı sıcaklar ve terleme felaket bişey bi sonrakini inşllhh kışa denk getirecğim:)benim için bol bol dua edini doğumum kolay ve hızlı olsun arkadaşlr inşllh bebeğim doğdu bölümünü ben açarımmm:):nazar:

her hamilelik kendine has,bunyeler birbirinden farkli..mide bulantisi vb. problemleri yasayan arkadaslar panik olmayin,bitanecik vucudunuz bedeninize demir atan minige hosgeldin diyor diye dusunun...
bende de hamileligimin 30. haftasina kadar dusuk tansiyon problemi vardi,7 ye 4 tu dusunun ki oturup tuz yiyordum artik..ki hic tansiyon problemi yasamamistim daha once..sonradan gecti,dedim nerdeyse dogurcam anca mi alistin bebegime ey cilgin beden:52:

Ben de 37. Haftamdayim Allaha cok şükürler olsun ne bulanti ne agri bildim cok keyifli bi hamilelik süreci gecirdim umarim sonuna kadar böyle olur dua edin sag salim oglusuma kavusayim..Allah tüm bu yolda olanlari kurtarsin...

Back