- Konu Sahibi Gulsahkarabulut
Mide bulantilari halsizlik uyku ne zamana kadar surdu????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba öncelikle moralini bozmak istemem her insanda aynı olmuyor benim 5 ay sonunda ancak bitti 2 ay rahat ettim sonrada kursağım kaynadı hep yandı.ama kimisinin 3 ay sürüyormuş benimki kötüydü. ama geçecek emin al bebişini kucağına aldığında aklına bile gelmeyecek. benim şimdi oğlum 5 buçuk aylık ve o mide bulaantılarını çektiğime değdi diyorum.en iyi ben bilirim bulantıları diyerekten keyifli hamilelikler.. inşallah 3 ayın sonunda geçer senin ki.. ayrıca mide bulantısına limon bire bir tavsiye ederim haftada bir kilo limon yiyordum..
En cokda beslenemedigim icin uzuluyorum... Ne sut ne yogurt yararli bisey yemiyorum...
Benim bebeğimde şuan 2,5 Aylık 3 diyebiliriz :)
Bende iştahsızlık var mide bulantısı ve bir iki kilo kaybetmişim :/ Cinsiyetini cok merak ediyorum ama ilk ömce sağlıklı olması önemli tabi.. Siz cinsuyetini ne zaman ögrendiniz? Kac kilo alıp verdiniz? Şimdiden tşkler :)
cinsiyetini 14+2 de öğrendim :)
bu haftaya kadar 3 kg aldım sanırım oda bebişe ait ıvır-zıvırların kilosu
Hehe evet demekki 3 aydan sonrada kilo alanlar var :) şuan kac aylık hamilesiniz ve cinsiyeti ney canim memnun oldum
endişelenme hiç ben yoğurt sütü geçtim hiç birşey yemedim çubuk krakerle beslendim resmen.. sonra iştahın açılacak.hatta 5 kilo verdim ilk zamanlarda ama bebeğim maşallah çok sağlıklı 3700 kilo ile doğdu..
benım kadar zor gecıren nadırdır heralhalde...ben 52 ıle hamıle kalmıstım.40 kıloya kadar düstüm kusmaktan.bacaklarım bedenımı tasıyamaz hale geldı ben 4 ay hıc kalkmadan yattım.sonra cok az hafıfler gıbı oldu bulantılar.6 ay bıtene kadarda devam ettım.suan 8 aya gırdık gıbı hala arada bulanıyor .sımdıde uyku problemı var ama o kadar onemlı degıl o bulantılar benı mahvettı gercekten bulantının yanında bu ne ki..............
Kizlarr selamm.. Oncelikle araniza yemi katildim.. 12 haftalik hamileyim. 6. Haftadan itibaren mide bulantilarim yanmalarim basladi.. Kustum hep.. Serum takdirdim ara ara.. Su 3 gundur daha iyiydim.. Ancak dun yine kustum.. Peynir ekmekle besleniyorumm.. Benim gibi yasayanlar varmi???
Off diyorum... Allah yardimcin olsun.. Az kalmis.. Tez zamanda bebegini kucagina alman dilegiyle...
benım kadar zor gecıren nadırdır heralhalde...ben 52 ıle hamıle kalmıstım.40 kıloya kadar düstüm kusmaktan.bacaklarım bedenımı tasıyamaz hale geldı ben 4 ay hıc kalkmadan yattım.sonra cok az hafıfler gıbı oldu bulantılar.6 ay bıtene kadarda devam ettım.suan 8 aya gırdık gıbı hala arada bulanıyor .sımdıde uyku problemı var ama o kadar onemlı degıl o bulantılar benı mahvettı gercekten bulantının yanında bu ne ki..............
kızlar z.yaglı biber dolmasını cok seviyorum..1hafta buzdolabında beklediydi ve biraz tadı bozulmustu yedigimde farkettim bi lokma yuttum sizce bebegime bi zararı olurmu (((
7haftalık hamilegim canım lns dedigin gibidir..tesekkurlerbir lokmanın o kadar etkileyeceğini sanmıyorum ama dikkat edip yediklerinin taze olmasına özen göstermelisin bence^^ içini ferah tut