• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik surecini nasil geciriyorsunuz????

Kizlarr selamm.. Oncelikle araniza yemi katildim.. 12 haftalik hamileyim. 6. Haftadan itibaren mide bulantilarim yanmalarim basladi.. Kustum hep.. Serum takdirdim ara ara.. Su 3 gundur daha iyiydim.. Ancak dun yine kustum.. Peynir ekmekle besleniyorumm.. Benim gibi yasayanlar varmi???

merhaba öncelikle moralini bozmak istemem her insanda aynı olmuyor benim 5 ay sonunda ancak bitti 2 ay rahat ettim sonrada kursağım kaynadı hep yandı.ama kimisinin 3 ay sürüyormuş benimki kötüydü. ama geçecek emin al bebişini kucağına aldığında aklına bile gelmeyecek. benim şimdi oğlum 5 buçuk aylık ve o mide bulaantılarını çektiğime değdi diyorum.en iyi ben bilirim bulantıları diyerekten keyifli hamilelikler.. inşallah 3 ayın sonunda geçer senin ki.. ayrıca mide bulantısına limon bire bir tavsiye ederim haftada bir kilo limon yiyordum..

bende hiç bişey olmadı..
ne bulantı,ne kusma, ne uykusuzluk...
ultrasonda görmesem unutucam varlığını...
üzmüyo hiç beni maşallah..
doğduktan sonraya saklıyo galiba enerjisini..:37:

merhaba öncelikle moralini bozmak istemem her insanda aynı olmuyor benim 5 ay sonunda ancak bitti 2 ay rahat ettim sonrada kursağım kaynadı hep yandı.ama kimisinin 3 ay sürüyormuş benimki kötüydü. ama geçecek emin al bebişini kucağına aldığında aklına bile gelmeyecek. benim şimdi oğlum 5 buçuk aylık ve o mide bulaantılarını çektiğime değdi diyorum.en iyi ben bilirim bulantıları diyerekten keyifli hamilelikler.. inşallah 3 ayın sonunda geçer senin ki.. ayrıca mide bulantısına limon bire bir tavsiye ederim haftada bir kilo limon yiyordum..

En cokda beslenemedigim icin uzuluyorum... Ne sut ne yogurt yararli bisey yemiyorum...

Benim bebeğimde şuan 2,5 Aylık 3 diyebiliriz :)
Bende iştahsızlık var mide bulantısı ve bir iki kilo kaybetmişim :/ Cinsiyetini cok merak ediyorum ama ilk ömce sağlıklı olması önemli tabi.. Siz cinsuyetini ne zaman ögrendiniz? Kac kilo alıp verdiniz? Şimdiden tşkler :)

Benim bebeğimde şuan 2,5 Aylık 3 diyebiliriz :)
Bende iştahsızlık var mide bulantısı ve bir iki kilo kaybetmişim :/ Cinsiyetini cok merak ediyorum ama ilk ömce sağlıklı olması önemli tabi.. Siz cinsuyetini ne zaman ögrendiniz? Kac kilo alıp verdiniz? Şimdiden tşkler :)

cinsiyetini 14+2 de öğrendim :)
bu haftaya kadar 3 kg aldım sanırım oda bebişe ait ıvır-zıvırların kilosu:1:

bulantı kusma vs olmadı bende.sadece uyku hali vardı hala da devam ediyor.şuan bile gözlerimi zor açıyorum.çalıştığım için malesef istediğim zaman uyuyamıyorum da.sağlıklı kucağımıza alalım da hiçbirşeyin önemi yok.

endişelenme hiç ben yoğurt sütü geçtim hiç birşey yemedim çubuk krakerle beslendim resmen.. sonra iştahın açılacak.hatta 5 kilo verdim ilk zamanlarda ama bebeğim maşallah çok sağlıklı 3700 kilo ile doğdu..

Oyyyy masallahhh:))) icime su sserpildi.. Midem bulanicak diye yemek yemek istemiyorum.. Bide ikili test zamani geldi.. Stres hepsi bi arada.. Ama yinede bebislerimizin cani sag olsun.. Saglikli olsunlar

benım kadar zor gecıren nadırdır heralhalde...ben 52 ıle hamıle kalmıstım.40 kıloya kadar düstüm kusmaktan.bacaklarım bedenımı tasıyamaz hale geldı ben 4 ay hıc kalkmadan yattım.sonra cok az hafıfler gıbı oldu bulantılar.6 ay bıtene kadarda devam ettım.suan 8 aya gırdık gıbı hala arada bulanıyor .:(sımdıde uyku problemı var ama o kadar onemlı degıl o bulantılar benı mahvettı gercekten bulantının yanında bu ne ki..............

benım kadar zor gecıren nadırdır heralhalde...ben 52 ıle hamıle kalmıstım.40 kıloya kadar düstüm kusmaktan.bacaklarım bedenımı tasıyamaz hale geldı ben 4 ay hıc kalkmadan yattım.sonra cok az hafıfler gıbı oldu bulantılar.6 ay bıtene kadarda devam ettım.suan 8 aya gırdık gıbı hala arada bulanıyor .:(sımdıde uyku problemı var ama o kadar onemlı degıl o bulantılar benı mahvettı gercekten bulantının yanında bu ne ki..............

Off diyorum... Allah yardimcin olsun.. Az kalmis.. Tez zamanda bebegini kucagina alman dilegiyle...

Kizlarr selamm.. Oncelikle araniza yemi katildim.. 12 haftalik hamileyim. 6. Haftadan itibaren mide bulantilarim yanmalarim basladi.. Kustum hep.. Serum takdirdim ara ara.. Su 3 gundur daha iyiydim.. Ancak dun yine kustum.. Peynir ekmekle besleniyorumm.. Benim gibi yasayanlar varmi???

Hiç canını sıkma benim ilk 15 hafta ölüm gibiydi hiçbirşeyi yemedim kokusunu aldığım şeyden bile kusuyordum ve 6 kg verdim. Yemediğim halde kusuyordum. Yataktan dahi kalkamadım. Hamileden ziyade hasta psikolojisi vardı. Kolumu kaldıracak dermanım yoktu. 16. Haftamda biranda gitti . Şuan 23+1 oldum sadece sabah uyandığımda çok hafif bulantım oluyor hemen ağzıma birşeylerde atıp yiyorum anında geçiyor. Rahatsız da etmiyor. Ama bir şey yapmak istediğimde çok mu çok yoruluyorum hemde çok. tek dileğim sağ salim bebeğimi kucağıma almak Allahım hepimize nasip etsin hayırlı güzel hamilelikler:)

Hamilelik başlı başına zor bir süreç senin daha da zor olmuş çok geçmiş olsun.

Bende 8. aya girdim yazın çok zorluyor derlerdi zorlamak bir yana kendimi hastalıklı gibi hissediyorum. 15. haftada cinsiyetini öğrendim hareketlerinide 20. haftada hissettim ilk gebelik olduğu için normalmiş.
Ellerim ve ayaklarım şişiyor arada bol bol su içip tuzu azalttım dinlenerek onunda üstesinden geliyorum hergün mutlaka ceviz badem ve fındık yiyorum bebeğin kilo almasına çok yardımcı oluyor yarın kontrolümüz var hayırlısıyla herşey güzel geçsin hepimiz için inşallah^^

kızlar z.yaglı biber dolmasını cok seviyorum..1hafta buzdolabında beklediydi ve biraz tadı bozulmustu yedigimde farkettim bi lokma yuttum sizce bebegime bi zararı olurmu :((((

kızlar z.yaglı biber dolmasını cok seviyorum..1hafta buzdolabında beklediydi ve biraz tadı bozulmustu yedigimde farkettim bi lokma yuttum sizce bebegime bi zararı olurmu :((((

bir lokmanın o kadar etkileyeceğini sanmıyorum ama dikkat edip yediklerinin taze olmasına özen göstermelisin bence^^ içini ferah tut

Back