Doğuma Hazırlık hamilelik sürecinde cinsiyet yanilmaları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde bir suredir kafami kurcaliyor bu soru.

Ya anne drun soyldigi cinsiyetin tersini hissediyorsa. Hemde cok guclu hissediyorsabebegini.

Acaba annenin hisleri mi dogru yoksa ultrason tahminleri mi?

Doktorumda bana 10+5 günlükken %51 erkek dedi... bir daha ki sefere daha net söylerim dedi ve dün gittiğimde 16+1 günlük hamileyim %100 kız dedi demek ki erken haftalarda yanılma payı kesin oluyor

14. hafta ...........erkege benziyor
17. hafta..............%99 erkek
19. hafta..............kiza benziyor sok oldum resmen
24. haftami bekliyorum bir dahaki kontrol icin.
hic guvenim kalmadi

kizimda 11. haftada kiz dediler kiz gitti bunda niye boyle oldu anlamadim
bir tane gemili hastane cikisida almistim neyse artik

16 haftada erkeğe benziyor yüzeysel alışverişini yapabilirsin dedi,20 hafta kesin kız... mavi ayakkabı almıştım,çorap hepsi elimde patladı kısmet işte...kesin diil niye heveslendiriyosunuz dimi ...

12.hafta erkeğe benziyor dedi
15.hafta yine erkeğe benziyor dedi
17.hafta %80 erkek dedi
21.hafta %100 kız dedi
bende şaşkınlık içindeyim sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil ama böyle yanılmalar insanın duygularını alt üst ediyor.
şimdi birdahaki kontrolü bekliyorum bakalım...

su anda 22 hafta ve 4 günlük hamileyim..
14-21 hafta arası hep erkek dediler..
21 hafta kız deyince sok oldum!!!
komik yanı bu kadar emin degilseniz niye söylüyorusunz demi!!

farklı doktorada gittim canım kız:)rabbim ne eylerse hayırlısını eyler...allah inşallah sana gönlündekini verir...
amin canim saglikla gelsinlerde.
benim erkege dondu yine. 23. haftam bitmisti gittigimde simdi 27. haftada tekrar gidicem
ve hala erkek mi diye sorucam nerdeyse 3 ay sonra dogumum olucak ama cinsiyetten emin olamadik bir turlu
ilginc gercekten ya insan cok kiziyor evet banada 17. haftaya kadar oglan dediler 19. haftada kiz 23. haftada oglan
lacka oldum yani. insanin hevesini kaciriyorlar. yani 10-14 haftalik olsa anlicamda artik 20. haftalara gelmisiz bir zahemt dogru
bakin soyleyin insan sinir oluyor. ins artik degismez ya. degissede sasirmicam zaten. dr u degistiricem :)
su anda 22 hafta ve 4 günlük hamileyim..
14-21 hafta arası hep erkek dediler..
21 hafta kız deyince sok oldum!!!
komik yanı bu kadar emin degilseniz niye söylüyorusunz demi!!
yani ssk daki dr o kadar emin konusmustu ki ben pipisini gordum kesinlikle erkek dedi ustelik ben
illada soyelyin dedim. belli oluyormu dedim o ustune basa basa emin emin konustu sonra baska dr kiza benziyor dedi
bende dedim pipi nereye gitti simdide son gittigim dr tekrar oglana benziyor dedi. bir mutabik kalamadik.
bakalim suanda 3-1 erkek onde gidiyor :))

Bende 17haftalık hamileyim doktor kız dedi.6 yaşında da bir kızım var Allah biliyor ya içimden erkek geçiyordu tüm belirtilerimde erkek yönünde acaba doktor yanılmış olabilir mi ne dersiniz

Bana dr 9 haftalıkkken erkeğe benziyo dedi..12 haftalıkken başka dra gittim 2li tarama da erkek pipisini direk gösterdi.bir oğlum var Allah içimden geçeni biliyor kız istiyorduk hala da kız olmasını istiyorum..her annenin gönlümde bir kız evlat yatar ama dimi.bazen kızıyorum kendime ama ikinci evladımı kız istemiştim.Hayırlısı böyleymiş demekki.sağlıklı olsun öncelikle.Bir TUFANIM VAR bİR DE ORKANIM olacak şaka maka isimde hazır yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…