Doğuma Hazırlık hamilelik sürecinde cinsiyet yanilmaları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavihayat21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
213
5
46
Ankara
selam arkadaşlar 34haftalık hamileyim bir oğlum var allah kısmet etse kızım olacak ama nedense doktorlar kız demesine rağmen hep erkek geçiyo içimden sizce yanılma payları ne kadar:44: ben kız çok istiyorum allaha şükur oğlum var sadece şok bır durum yaşamak istemiyorum doktorum ben ne söylesem odur diyo emin olup cinsiyeti farklı söyleyen doktor oldumu hic :44:

Bazen yanılmalar olabiliyor fakat çok nadir 16. Haftada cinsiyet gelişimi tamamlanırmış ama bazı drlar 20. Haftada kesin sonuç belli olur diyorlar içiniz rahat etmesi için 20. Haftanız geçince başka bir doktora gidip cinsiyeti öğrenebilirsiniz

tatlım nerdeyse doğurucaksın allahın izniyle daha ne takılıyorsun.drkız dediysekızdır.bu satten sonra değişeni hiç duymadım.10 ile 16 haftalar arası olsa anlıcam.ama senin son ayın bu tatlım.allahım banada nasip etsin inş bir kız.bende senin gibiyim bir oğlum var kızım olsun diye deliriyorum ama hep içimden oğlum diye geçiyor.bakalım sonuç ne olucak...

tşk ler ceveplarınızz icin benim sadece bir hiıs inşallah değişmez

evet nerdeyse doğuracam ama benim yakın arakadaşim 9 aylıktı kız dediler herşeyi pembe aldılar doğumda şoku yaşadi erkek bebekleri oldu oda erkek hissediyordu ama doktorlar hep kiz dediler kızım olsun cok isterim çünkü iki çocuk tek istiyorum allah bağışlasa allah coçuk özlemiyle olanlarada nasip etsin

Ben de, bir aydır kızım diye sevdigim ve hatta isim kavgalarına bile başladıgımız bebegimizin erkek oldugunu ögrendim dün:) büyük bir şok yaşadım...Demek ki Rabbim gönlümden geçeni nasip etmiş diyorum, 4 yaşında bir kızım var Allah bagışlarsa ve ona bir erkek kardeş gelecek İnşallah, Rabbim gönüllerimizdekini hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin, cümle hamilelere ve bana hayırlı, saglıklı evlatlar ve kolay dogumlar versin:)

çok sevindim canım alllah gönlüne göre vermiş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

Aminnn.. Bu arada sen de gönlünü ferah tut bence, çok ilerlemiş bir haftadasın bu süreden sonra yanılma payı olmaz İnşallah, istisnalar dışında genelde bu yanılmalar erken dönemdeki tahminlerde olabiliyor, saglıkla alın kızınızı kucagınıza İnşallah..

biraz geç cevap verdım haklısın benım gebeliğim ilk gebeliğimle aynı oldugundan hıslerimi kuvvetlendirmişti o yüzden neyseki az kaldı hayırlısı olsun evlat evlattır allah acilarini gostermesin sag canım

nedense okudugum konularda benim gibi ne kadar kararsız anneler varmiş bir türlü isim bulamadık allah kısmet etse haziran annesi olacam kız ayı galiba

banada doktorum 11 haftalıkken erkek dedi aslında gönlümden geçen kızım olmasıydı 8 yaşında bir oğluşum var ama sağlıklı hayırlısı olsun diyorum

banada doktorum 11 haftalıkken erkek dedi aslında gönlümden geçen kızım olmasıydı 8 yaşında bir oğluşum var ama sağlıklı hayırlısı olsun diyorum

allah bağişlasın evlat fark etmez ama insanın oglu olunca ikincisinde kiz ister kiz oluncada erkek tabı allah sağlıklı evlatlar nasip etsin benım de 2 yaşında oğlum ismide rüzgar ellerınızden öper

burada da karşılaştık sizinle yaseku.Yanılmalar ne kadar oluyor diye bakıyoruz buraya galiba:)) benim oğlum da 8 yaşında ve erkek kardeş fikrine alıştı bile onunla top oynadığını hayal ediyormuş :)) kıyamam ben onlara,küçük yakışıklılarımızı da Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bir an önce kavuşalım inşallah :)

Gecen yaz bir arkadasma erkek bebek olacak dedi drlar. 9 ay boyunca.. Dogumda bebegin kiz oldugu anlasildi. Arkadasim inanamadi. Bebis bir sure mavilerle buyudu. Allah saglik versin.

Bu olay yakin cevremizde cinsiyet tahmininde yanilma olabiliecegi suphelerini arttirdi. Onlardan biride benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…