- Konu Sahibi mavihayat21
-
Bazen yanılmalar olabiliyor fakat çok nadir 16. Haftada cinsiyet gelişimi tamamlanırmış ama bazı drlar 20. Haftada kesin sonuç belli olur diyorlar içiniz rahat etmesi için 20. Haftanız geçince başka bir doktora gidip cinsiyeti öğrenebilirsiniz
tatlım nerdeyse doğurucaksın allahın izniyle daha ne takılıyorsun.drkız dediysekızdır.bu satten sonra değişeni hiç duymadım.10 ile 16 haftalar arası olsa anlıcam.ama senin son ayın bu tatlım.allahım banada nasip etsin inş bir kız.bende senin gibiyim bir oğlum var kızım olsun diye deliriyorum ama hep içimden oğlum diye geçiyor.bakalım sonuç ne olucak...
Ben de, bir aydır kızım diye sevdigim ve hatta isim kavgalarına bile başladıgımız bebegimizin erkek oldugunu ögrendim dün:) büyük bir şok yaşadım...Demek ki Rabbim gönlümden geçeni nasip etmiş diyorum, 4 yaşında bir kızım var Allah bagışlarsa ve ona bir erkek kardeş gelecek İnşallah, Rabbim gönüllerimizdekini hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin, cümle hamilelere ve bana hayırlı, saglıklı evlatlar ve kolay dogumlar versin:)
Aminnn.. Bu arada sen de gönlünü ferah tut bence, çok ilerlemiş bir haftadasın bu süreden sonra yanılma payı olmaz İnşallah, istisnalar dışında genelde bu yanılmalar erken dönemdeki tahminlerde olabiliyor, saglıkla alın kızınızı kucagınıza İnşallah..
kimse yok galiba ben sonra uğrarım
evet bu sene kız senesi galiba. allahın izniyle benimde bir kızım olacak temmuzda
banada doktorum 11 haftalıkken erkek dedi aslında gönlümden geçen kızım olmasıydı 8 yaşında bir oğluşum var ama sağlıklı hayırlısı olsun diyorum
burada da karşılaştık sizinle yaseku.Yanılmalar ne kadar oluyor diye bakıyoruz buraya galiba:)) benim oğlum da 8 yaşında ve erkek kardeş fikrine alıştı bile onunla top oynadığını hayal ediyormuş :)) kıyamam ben onlara,küçük yakışıklılarımızı da Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bir an önce kavuşalım inşallah :)banada doktorum 11 haftalıkken erkek dedi aslında gönlümden geçen kızım olmasıydı 8 yaşında bir oğluşum var ama sağlıklı hayırlısı olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?